Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepasiekęs Atlanto „Virgin Atlantic“ lėktuvas grįžo atgal ir nutūpė Gatviko oro uoste

Firmos „Virgin Atlantic“ keleivinis lėktuvas pirmadienį saugiai atliko „nestandartinį“ tūpimą Gatviko oro uoste, pastebėjus gedimą važiuoklėje; per televiziją matyti, kad lėktuvas nesudužęs stovi kilimo ir tūpimo take.
Lainerio „Virgin Atlantic“ avarinis nusileidimas Gatviko oro uoste  2014 m. gruodžio 29 d.
Lainerio „Virgin Atlantic“ avarinis nusileidimas Gatviko oro uoste 2014 m. gruodžio 29 d. / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.
VIDEO: „Virgin Atlantic“ avarinis nusileidimas

„Firma „Virgin Atlantic“ gali patvirtinti, kad skrydžio VS43 (lėktuvas) saugiai sugrįžo į Gatviką, – sakoma šios firmos pranešime. – Dabar mums svarbiausia pasirūpinti mūsų keleiviais ir įgula“.

Per televizija rodytuose vaizduose matyti, kaip leisdamasis lėktuvas gana nerangiai bet šiaip tvarkingai nutūpė. Nematyti, ar keleiviai iš lėktuvo išlipa, bet aplink jį suvažiavusios gelbėjimo tarnybos mašinos.

Skrydžių stebėjimo tinklalapyje flightradar24.com šis lėktuvas žymimas kaip „Boeing 747“, kuris kilo skristi į Las Vegasą 11val. 28 min. Grinvičo (13 val. 28 min.Lietuvos) laiku, bet netrukus, praskridęs vakarinę Britanijos pakrantę, pasuko atgal.

Firmos „Virgin Atlantic“ steigėjui britų milijardieriui Richardui Bransonui  priklauso 51 proc. jos akcijų, o likusios 49 proc. – JAV oro transporto bendrovei „Delta Air Lines“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius