-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po „Total“ prezidento lėktuvo katastrofos marodieriai pavogė vertingus žuvusiųjų daiktus

Pasirodo, kad Maskvos Vnukovo oro uoste Prancūzijos naftos kompanijos „Total“ prezidentas Christophe'as de Margerie ir dar trys lėktuvo įgulos nariai tapo ne tik girto sniego valymo mašinos vairuotojo, bet ir plėšikų aukomis. Marodieriai pavogė vienai stiuardesei priklausiusią planšetę ir vėrinį, o nuo žuvusio piloto rankos nusegė brangų šveicarišką laikrodį, rašo naujienų svetainė by24.org.
iPad.
iPad. / Scanpix / Postimees.ee

Apie tai žurnalistams papasakojo žuvusios stiuardesės, ukrainiečių kilmės Prancūzijos pilietės Ruslanos Saluk motina. Moteris iki šiol gyvena Ukrainos mieste Ternopolyje.

„Patrikas (R.Saluk vyras) man sakė, kad prancūzai iki šiol nesiliauja kalbėti apie teroro aktą, apie tai, kad C.de Margerie susitiko su Rusijos ministru pirmininku Dmitrijumi Medvedevu pakalbėti apie naftos kainas, ir kad pastarasis buvo nepatenkintas derybų rezultatais“, – sakė mirusios stiuardesės motina TV kanalui „TSN“.

„Dabar atliekamas tyrimas, tačiau vargu ar kada mes sužinosime tiesą. Man širdis plyšta dėl to, kad vietoje to, kad padėtų suteikti medicinos pagalbą nukentėjusiesiems, oro uosto darbuotojai arba kažkas kitas nuo mirusio piloto rankos nusegė brangų šveicarišką laikrodį, o nuo mano dukros Ruslanos – brangų vėrinį. Be to, dingo jos planšetė „iPad“, kurioje buvo tūkstančiai mums brangių šeimos nuotraukų“, – tikino moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius