Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nokautas Kremliaus propagandistui Dmitrijui Kiseliovui: dėl ES sankcijų nuplaukė suplanuotos jo atostogos Norvegijoje

Kremliaus ruporas Dmitrijus Kiseliovas priverstas atšaukti savo šeimos atostogas Norvegijoje – Europos Sąjungos sankcijos jam neleidžia gauti Norvegijos vizos, praneša local.no.
Dmitrijus Kiseliovas
Dmitrijus Kiseliovas / "Rossija 1" nuotr.

Kovo 20 dieną ES paskelbė sankcijas grupei Vladirimo Putino aplinkos žmonių – jie nebegali gauti vizų į ES šalis. Prie jų prisijungė ir Norvegija.

Rusijos laikraščiui „Izvestia“ D.Kiseliovas, kuris moka norvegiškai, skundėsi, kad dabar yra priverstas atšaukti planuotas šeimos atostogas šiaurinėje Norvegijoje.

D.Kiseliovas stovėdamas priešais grybo formos debesį pareiškė, kad Rusija yra vienintelė valstybės pasaulyje, kuri gale JAV paversti radioaktyviomis dulkėmis

„Mes jau esame išsinuomavę namelį senoviniame vikingų miestelyje Gjesvaere, kuriame gyvena vos 150 žmonių. Norėjome vaikams parodyti vidurnakčio saulę, paukščių pilnus skardžius ir ruonius. Netgi sumokėjome dalį sumos iš anksto“, – pasakojo Kremliaus propagandistas.

D.Kiseliovas norvegų kalbą studijavo Maskvos universitete. Į Norvegiją jis turėjo atvykti ir šio mėnesio pabaigoje – dalyvauti Rusijos, Norvegijos, Suomijos ir Švedijos žurnalistų susitikime. Susitikimą organizuojančios „Barent Press“ atstovas Amundas Trellevikas sakė, kad jie į susitikimą D.Kiseliovą kvietė būtent dėl to, kad šis yra laikomas itin prieštaringu.

Vienas naujausių D.Kiseliovo akibrokštų – priminimas apie Rusijos branduolinę jėgą tiesioginiame eteryje. Tuomet jis stovėdamas priešais grybo formos debesį pareiškė, kad Rusija yra vienintelė valstybės pasaulyje, kuri gali JAV paversti radioaktyviomis dulkėmis. Dar didesnio pasmerkimo jis susilaukia už homofobinius pareiškimus. Jis yra sakęs, kad homoseksualams turėtų būti draudžiama aukoti kraują ir spermą, ir jų širdžių negalima persodinti donorams – jas geriau sudeginti arba užkasti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius