Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 30 /21:46

Nustatytos 11 žuvusiųjų per sprogimą Volgogrado troleibuse tapatybės

Rusijos Sveikatos apsaugos ministerija skelbia, kad yra nustatytos 11 iš 14 žuvusiųjų per sprogimą Volgogrado troleibuse tapatybės.
Galingo sprogimo suniokotas troleibusas Volgograde
Galingo sprogimo suniokotas troleibusas Volgograde / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Lieka nenustatytos trijų žuvusiųjų tapatybės. Pranešama, kad tarp jų – dvi moterys.

Turimais duomenimis, iš viso žuvo 14 žmonių, 11 – tragedijos vietoje, 2 mirė vežant į gydymo įstaigą, vienas – nuo patirtų traumų ligoninėje. 

Anksčiau skelbta, kad tarp žuvusiųjų, kurių tapatybės nustatytos yra: Nikolajus Vostikovas (gim. 1963 m.), Nikolajus Kašupinas (gim. 1953 m.), Tatjana Kondratenko (gim. 1989 m.), Denisas Tekutovas (gim. 1980 m.) ir Tatjana Šiškova (gim. 1954 m.). Daugiau žuvusiųjų, kurių tapatybė buvo atskleista, pavardžių „Interfax“ kol kas nepateikia.

Vyriausias tarp sužeistųjų – 66 metų amžiaus vyras, jauniausia – 8 mėnesių mergaitė. Jos vardas kol kas nėra žinomas, ji gydoma vienos iš miesto ligoninių reanimacijos skyriuje. Itin sunkios būklės tebėra trys nukentėjusieji. Tarp nukentėjusiųjų yra ir besilaukianti moteris, jos gyvybei pavojus negresia.

Naujienų agentūra „Ria-Novosti“ skelbia, kad draudikai teroro akto troleibuse aukoms išmokės iki 2 mln. rublių (0,15 mln. Lt). Šios išmokos jiems priklausys, neskaitant tų pinigų, kuriuos ketina skirti vietos ir šalies valdžia. Draudimo bendrovės jau priima reikalingus dokumentus, leisiančius gauti draudimo išmokas.

Bendrovė „Metroelektrotrans“, kuriai ir priklausė troleibusas, yra apsidraudusi.

Kaip jau skelbta, tai buvo antrasis teroro aktas šiame Rusijos mieste. Sekmadienį sprogimas įvyko ir Volgogrado geležinkelio stotyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius