Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ohajuje per šaudymą žuvo vienas studentas, 11 sužeisti

Vienas studentas žuvo, o dar vienuolika buvo sužeisti sekmadienį per Ohajo universiteto brolijos vakarėlį, pranešė policija, kuri suėmė du įtariamuosius ir pateikė jiems kaltinimus dėl nužudymo.

Kaip nurodė pareigūnai, šie vyrai dėl muštynių paryčiais buvo išmesti iš vakarėlio, surengto netoli Jangstauno valstybinio universiteto studentų miestelio, tačiau greitai grįžo.

„Jie pradėjo šaudyti pro atviras duris į 40–50 žmonių būrį, – naujienų agentūrai AFP sakė Jangstauno policijos vadas Jimmy Hughesas. – Jie abu buvo ginkluoti.“

25 metų studentas Jamailas Johnsonas žuvo, kai viena kulka pataikė jam į pakaušį, o dar kelios – į kūno apatinę dalį, nurodė koronerio tarnybos tyrėjas Rickas Jamrozikas.

Kruvinas incidentas įvyko sekmadienį 3 val. 30 min. vietos (10 val. 30 min. Lietuvos) laiku netoli studentų miestelio esančiame name, kuriame įsikūrę studentų brolijos „Omega Psi Phi“ nariai.

J.Hughesas nenurodė įtariamų žudikų vardų, tačiau sakė, kad jie nėra universiteto studentai. Pasak pareigūno, vienas iš įtariamųjų yra 22-ejų, o kitas – 20 metų. Abu jie gyvena Jangstaune, esančiame už 120 kilometrų į pietryčius nuo Klivlando.

Abiem jaunuoliams pateikti kaltinimai dėl nužudymo sunkinančiomis aplinkybėmis, užpuolimo ir šaudymo į gyvenamąjį pastatą.

Policijos vadas sakė, kad Federalinio tyrimų biuro (FTB) Klivlando skyriaus pareigūnai buvo iškviesti vadovauti įtariamųjų paieškai, tačiau vienas iš jų pasidavė. Kitas buvo suimtas nenaudojant smurto vieno giminaičio namuose Jangstaune.

Šio incidento motyvai kol kas nežinomi, pridūrė J.Hughesas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius