Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 30 /09:07

Orlaivio borto inžinierius – apie tai, kaip išgyveno lėktuvo sudužimą Kolumbijoje

Iš 77 „Lamia“ orlaiviu į Kolumbiją skridusių žmonių išgyveno tik 6. Vienas jų – 25-erių orlaivio borto inžinierius Erwinas Tumiri – ligoninėje jau trumpai pasikalbėjo su žiniasklaida.
Erwinas Tumiri
Erwinas Tumiri / Nuotr. iš „Facebook“

„Aš išgyvenau, nes elgiausi taip, kaip nurodyta saugumo protokole“, – iš ligoninės telefonu jis sakė Kolumbijos radijui „Caracol Radio“.

E.Tumiri pasakojo, kad tarp kojų pasidėjo krepšį ir susisuko į kamuoliuką – į gemalo pozą. Būtent tai, anot borto inžinieriaus, ir išgelbėjo jam gyvybę.

Jo teigimu, dauguma žmonių prieš lėktuvo smūgį į žemę nepaisė patarimų – buvo pakilę iš savo vietų, panikos apimti šaukė bei verkė.

Vėlų pirmadienio vakarą 77 žmones, tarp jų ir „Chapecoense“​ futbolo komandą iš Brazilijos, skraidinęs lėktuvas sudužo kalnuotoje Kolumbijos vietovėje. Aviakatastrofą išgyveno 6 žmonės.

Jau yra rastos dvi sudužusio lėktuvo juodosios dėžės. Kol kas nelaimės priežastis nėra žinoma, tačiau prieš sudužimą orlaivio pilotas pranešė apie elektros sutrikimus.

Antradienio vakarą buvo patikslintas žuvusiųjų skaičius. Iš pradžių skelbta, kad lėktuvu skrido 81 žmogus, tačiau patikrinus dokumentus paaiškėjo, kad 4 žmonės į orlaivį Bolivijoje taip ir neįlipo.

Daugiau apie nelaimę skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius