Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paliko vaikus, nes baigėsi pinigai

Vokiečių pora, palikusi vienoje Italijos picerijoje vaikus, teisinosi, jog taip pasielgė todėl, kad jiems baigėsi pinigai.
Temos: 1 Vaikai

Kaip rašo BBC, 26-erių Caterina Remhof ir jos sugyventinis 24-erių Sascha Schmidtas pasakojo, kad jiems teko maitintis atliekomis ir konteinerių, kai galiausiai jie nusprendė Aostos miesto restorane palikti vaikus, o patys pasislėpė netoliese esančiame miške.

Tėvai kartu su trimis savo atžalomis atėjo į restoraną, o po kurio laiko suaugusieji neva išėjo parūkyti, bet taip ir negrįžo. Keturių bei dvejų metų ir vos aštuonerių mėnesių vaikai šiuo metu jau pargabenti namo į Vakarų Vokietiją, kur jais rūpinasi močiutė.

Policija, ieškojusi vaikų motinos ir jos draugo, baiminosi, kad gali rasti juos nebegyvus, po to, kai aptiko jų automobilį, kuriame buvo ir dienoraštis su jame išdėstytomis finansinėmis problemomis.

Vos surasta porelė iškart ėmė klausinėti apie vaikus. Motina ėmė verkti, supratusi, kad tikriausiai dabar vaikai tikrai bus atimti iš jos.

Vienas italų dienraštis rašė, kad pora su vaikais išvyko į Italiją, turėdami 900 eurų, tačiau netrukus pinigai baigėsi. O vaikus palikti porelė nusprendė to po, kai šie ėmė nuolat verkti, negaudami nieko valgyti.

Motina buvo įsitikinusi, kad vaikams taip bus geriau ir jie bus parvežti į Vokietiją. Ji tikėjosi susitikti su vaikais tuomet, kai uždirbs šiek tiek pinigų.

Vokietijos policija pranešė, kad moters sugyventinis slapstėsi nuo policijos, nes nenorėjo sugrįžti į kalėjimą, iš kurio buvo paleistas laikinai. Tuo tarpu biologinis vaikų tėvas taip pat kali už tai, kad mirtinai sužalojo savo ketvirtąjį vaiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius