-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Papua Naujojoje Gvinėjoje demonų garbintojas išžudė savo šeimą

Papua Naujojoje Gvinėjoje vienas demonų garbintojas, kuris tikėjo juodąjį Jėzų, taip pat kasdien atlikdavo apeigas kalnų viršūnėse, užkapojo kirviu savo šeimą, o vėliau nusižudė, trečiadienį pranešė žiniasklaida.
Apeigos Papua Naujojoje Gvinėjoje
Apeigos Papua Naujojoje Gvinėjoje. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nurodoma, kad 37 metų Rodney Sinodas anksčiau ne kartą grasino išžudyti savo šeimos narius ir tokiu būdu „išvaduoti pasaulį“. Ši žiauri žmogžudystė ir savižudybė įvyko Misimos saloje, esančioje už 200 km į rytus nuo pagrindinės Papua Naujosios Gvinėjos salos.

Savo tėvą, brolienę, dvejų metų dukterėčią ir 5-erių sūnėną R.Sinodas nužudė spalio 10 dieną, kai grįžo atlikęs mįslingas apeigas anksti ryte, rašo dienraštis „The National“.

Jis taip pat puolė kitą 17-metę dukterėčią, kuriai nukirto dalį rankos ir smogė kirviu į galvą. Pasak laikraščio, ta mergina liko gyva ir šiuo metu gydosi ligoninėje.

Po šio išpuolio R.Sinodas pabėgo į kalnus, dūrė sau į krūtinę peiliu ir trenkėsi kūnu į medį, kad suvarytų geležtę.

Vietos policija nurodė, jog demonų garbintojas kėlė rimtą pavojų Misimos gyventojams ir įtraukė į savo kultą žmones iš mažiausiai šešių kaimų.

Tikėjimas raganavimu ir juodąja magija Papua Naujojoje Gvinėjoje tebėra įprastas. Vietos gyventojai su burtais sieja daugelį neišaiškintų mirčių, taip pat sako, kad kerėtojai prišaukia ligas, tokias kaip šioje šalyje labai išplitusį AIDS.  Kerėtojais apšaukti seni ar neįgalūs asmenys dažnai tampa susidorojimų aukomis.

Praeitą mėnesį į miškus nuo policijos pabėgo vieno sekso kulto lyderis ir apsinuoginę jo pasekėjai. Šio kulto lyderis žadėjo, kad bananų derlius bus nepaprastai gausus, jeigu žmonės viešai santykiaus. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius