Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešintos asmeninės Muamaro Kadhafi šeimos nuotraukos

Libijos sukilėliams šturmavus ilgamečio šalies diktatoriaus Muamaro Kadhafi būstinę Tripolyje, vedami smalsumo žmonės skubėjo pasižiūrėti, kaip gyveno juos per keturis dešimtmečius engęs lyderis. Didžioji dalis iš jų namo grįžo ne tuščiomis – iš buvusios M.Kadhafi tvirtovės jie nešėsi įvairius daiktus, turinčius bent menkiausią vertę.
Muamaro Kadhafi šeima
Muamaro Kadhafi šeima / Youtube.com nuotr.

Šiame pastatų komplekse lankėsi ir Jungtinių Valstijų laikraščio „New York Times“ fotografas Tyleris Hicksas. Jis taip pat sugrįžo ne tuščiomis – apgriautoje tvirtovėje T.Hicksas aptiko istorines ir niekada nematytas M.Kadhafi šeimos nuotraukas.

„Šiame pastatų komplekse apsilankę žmonės iš jo išeina nešini indais, knygomis ir įvairiais kitais daiktais, – CNN pasakojo fotografas. – Mačiau vyrą, iš pastato išėjusį su M.Kadhafi kepure.“

Fotografas pasakojo, kad atradęs nuotraukas jas parodė ne vienam žmogui – tiek sukilėliams, tiek civiliams – tikėdamasis, kad jam kas nors padės atpažinti šiose nuotraukose užfiksuotus asmenis. „Tačiau daugelis iš jų negalėjo pasakyti, kas tokie yra šiose nuotraukose. Visi įpratę matyti M.Kadhafi spaudžiant ranką su kitų šalių atstovais. Niekas iki šiol nematė tokių neoficialių nuotraukų“, – kalbėjo T.Hicksas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius