Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavydus vyras Serbijoje nušovė 5 žmones, sužeidė dar 20

Vienoje kavinių Serbijos šiaurėje šeštadienio rytą vienas ginkluotas vyras iš automatinio ginklo nušovė penkis žmones, sužeidė dar 20, pranešė policija, įtariamasis sulaikytas.
Žvakė
Žvakė / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Serbija

Išpuolio būta apie 1 val. 40 min. vietos ( 2 val. 40 min. Lietuvos) laiku nedideliame Žitištės miestelyje netoli Zrenianino, apie 50 km į šiaurės vakarus nuo Belgrado.

Policijos pranešime nurodoma, kad 1978 metais gimęs Z.S. pirmiausia nušovė savo žmoną, paskui kitą moterį, o tada ėmė padrikai šaudyti į kitus kavinės lankytojus.

Liudininkai sakė Serbijos televizijai, kad tas vyras atėjo į kavinę ir pamatė savo žmoną grupėje draugų. Tada jis nuėjo namo ir grįžo jau su šaunamuoju ginklu.

„Jis tiesiog išsitraukė ginklą ir ėmė šaudyti, pirmiausia – į orą“, – pasakojo vienas liudininkų, Svetozaras Manoilovičius.

„Iš pradžių garsas buvo kaip fejerverko, – sakė jis. – Tada greta manęs buvęs vaikinas parkrito, ir kiti ėmė kristi. Prasidėjo visiška sumaištis“.

Serbijos vidaus reikalų ministras Neboiša Stefanovičius sakė, kad kavinės lankytojams pavyko atimti ginklą iš to vyro rankų, o jis puolė bėgti. Policija atvyko greitai ir įtariamąjį sulaikė.

Pasak ministro, motyvas matyt buvo pavydas.

N.Stefanovičius nurodė, kad ginklas buvo nelegalus. Jis ragino piliečius atiduoti nelegaliai laikomus ginklus, likusius nuo Balkanų karų paskutiniame praėjusio amžiaus dešimtmetyje.

„Visa tai buvo visiškai netikėta“, – kalbėjo N.Stefanovičius, atvykęs prie kavinės „Makijato“.

„Nebuvo jokių ženklų; anot žmonių, buvo visiškai ramu ir normalu“, – pridūrė ministras.

Sužeistieji nuvežti į Zrenianino ir Novi Sado ligonines. Pasak Zrenianino medikų, septyniems asmenims darytos operacijos, jų būklė sunki.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius