Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pedofilas veikė mokslo įstaigoje

Vienos Kijevo aukštosios mokyklos rektorius subūrė pedofilų tinklą.
Nepilnametės buvo žaginamos ir verčiamos dalyvauti grupiniame sekse.
Nepilnametės buvo žaginamos ir verčiamos dalyvauti grupiniame sekse. / „Lietuvos žinių“ nuotr.

Valstybinės vandens transporto akademijos rektorius rengė sekso orgijas su paauglėmis ir visa tai buvo filmuojama. Rektorių ir mokslų daktarą Vasilijų Michailovą bei jo 25 metų parankinę Tatjaną milicininkai sulaikė „Borispolio“ oro uoste, o vėliau Kijeve suimtas rektoriaus vairuotojas ir Gvinėjoje gimęs asmuo, vardu Tito.

Milicijos duomenimis, profesorius vadovavo grupei, kurios nariai tvirkino paaugles: nuomojamame bute jie žagino mergaites ir filmavo. Įtariama, kad šiose orgijose dalyvavo ir pats rektorius. Jei teismas įrodys šių asmenų kaltę, jiems gresia po 15 metų kalėjimo. Kol kas sulaikytieji savo kaltę neigia, bet kovos su organizuotu nusikalstamumu pareigūnai sako turį nuotraukų, kurios byloja priešingai.

Tatjana ieškodavo mergaičių nuo 12 iki 16 metų, o rektoriaus vairuotojas ir afrikietis Tito jas žagindavo. Tyrėjų manymu, profesorius V.Michailovas buvo šios gaujos vadeiva: jis viską organizuodavo, surasdavo vietas, kur vykdavo orgijos, pats jose dalyvaudavo ir finansuodavo jų dalyvius. Jis pats turėjo lytinių santykių su nepilnametėmis ir versdavo jas užsiimti grupiniu seksu su įvairiais asmenimis. Tai patvirtino ir teismo medicinos tyrimai. Atlikę kratas įtariamųjų namuose detektyvai rado karabiną „Benelli“, tris vaizdo kameras, daug vaizdajuosčių, skaitmeninių nuotraukų, pornografinės medžiagos, 180 tūkst. dolerių ir kitų daiktinių įrodymų. Iškelta byla dėl nepilnamečių žaginimo. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius