Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pietų Korėjos žvalgai išsiaiškino, kad Kim Jong Unas buvo dingęs dėl pėdos sąnario operacijos

Pietų Korėjos šnipų agentūra mano, kad atskleidė paslaptį, kodėl 6 savaites viešumoje nebuvo matyti Šiaurės Korėjos diktatoriaus Kim Jong Uno. Pasaulio žiniasklaida buvo pateikusi begalę versijų – nuo persivalgymo sūriu iki podagros. Tačiau anot Pietų Korėjos, diktatoriui buvo pašalinta blauzdinio pėdos sąnario cista, rašo „The Huffington Post“.
Kim Jong Unas apžiūrinėja vaikų namus
Kim Jong Unas apžiūrinėja vaikų namus / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasak Pietų Korėjos šnipų, iš kitos šalies atvykęs gydytojas rugsėjį arba spalį operavo Kim Jong Uną – buvo pašalinta cista, kuri susidarė dėl antsvorio, rūkymo ir intensyvios darbotvarkės.

Kim Jong Unas viešumoje buvo matytas rugsėjo 3 dieną, tuomet iš visuomenės akiračio pranyko iki spalio 14 dienos, kuomet pasirodė šlubuodamas ir besiramsčiuodamas lazda. 

Pietų Korėjos šnipai įsitikinę, kad kaimyninės šalies diktatorius kentėjo nuo čiurnos kanalo sindromo – skausmingos būklės, kurią sukelia pagrindinio nervo spaudimas. Dažnai taip būna dėl susidariusios cistos, o vienintelis gydymas – chirurginė operacija. Po operacijos privaloma gulėti 10 dienų, o gydymas dar trunka 2–3 mėnesius.

Šnipai neatskleidė, kaip jie gavo šią informaciją. Jie taip pat pranešė, kad Šiaurės Korėja išplėtė vieną iš penkių politinių kalinių stovyklų.

Šnipai neatskleidė, kaip jie gavo šią informaciją. Jie taip pat pranešė, kad Šiaurės Korėja išplėtė vieną iš penkių politinių kalinių stovyklų.

Agentūra taip pat mano, kad neseniai šalyje buvo sušaudyti keletas žmonių, kurie buvo artimi Kim Jong Uno dėdei. Pastarajam mirties bausmė buvo įvykdyta 2013 metų gruodį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius