Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienį atsistatydino Kuveito vyriausybė

Po aršių nesutarimų su Kuveito parlamentine opozicija pirmadienį atsistatydino šalies vyriausybė, pranešė parlamentaras Khaledas al Sultanas.
Temos: 1 Kuveitas

„Kuveito ministrų kabinetas atsistatydino ir emyras priėmė jo atsistatydinimą“, - žurnalistams sakė islamiškajai opozicijai priklausantis parlamentaras.

Parlamento pirmininkas Jassemas al Khorafi atsisakė kalbėti apie vyriausybės atsistatydinimą ir sakė, jog apie parlamento paleidimą jis nėra informuotas.

Kiek anksčiau emyras šeichas Sabahas al Ahmadas al Sabahas pirmininkavo neeiliniam Nassero Mohammado al Ahmad al Sabaho  vyriausybės posėdžiui dėl šalį ištikusios naujos politinės krizės.

71-erių šeichas Nasseras Mohammadas al Ahmadas al Sabahas parlamente turėtų atsakyti į trijų opozicijos atstovų klausimus dėl tariamo kyšininkavimo ir galimo valstybinių lėšų pervedimo į savo užsienio sąskaitą. Vyriausybė šiuos kaltinimus neigia.

Apie vyriausybės atsistatydinimą pranešta opozicijai planuojant pirmadienio vakarą surengti masinį mitingą ir reikalauti premjero, valdančiosios šeimos nario, atsistatydinimo.

Nasseras Mohammadas al Ahmadas al Sabahas, kuris yra emyro sūnėnas, premjeru buvo paskirtas 2006 metais ir nuo tada, kilus politinei krizei, jau kelis kartus buvo pateikęs atsistatydinimo prašymą. Per tą patį laikotarpį Kuveito parlamentas buvo paleistas jau tris kartus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius