Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pranašas Haroldas Campingas: pasaulio pabaiga įvyks kitą dieną, į pragarą keliaus 98 proc. Žemės gyventojų

JAV pranašas Haroldas Campingas, 2011 metų gegužės 21 d. žadėjęs pasaulio pabaigą ir sukėlęs JAV masinę psichozę, patikslino savo pranašystę. Pranašo teigimu, „teismo diena“ ateis ne gegužės 21 d. (nes neatėjo), bet spalio 21 d.
JAV pamokslininkas Haroldas Campingas
JAV pamokslininkas Haroldas Campingas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Pasaulio pabaiga

„San Francisco Chronicle“ cituoja 89-erių metų religinio judėjimo aktyvistą H.Campingą, kuris teigia, pasaulio istorija baigsis 2011 metų spalio 21 d.

Kodėl ne gegužės 21 d.?

H.Campingas paaiškino, kad gegužės 21 d. pavadindamas „Baisaus teismo diena“, jis turėjo omeny pasaulio dvasinio sunaikinimo pradžią. Pranašas aiškina, kad pamažu dvasinis pasaulio griuvimas virs fiziniu.

H.Campingo teigimu, artimiausi penki mėnesiai taps didelės griūties laikotarpiu. „Viskas subyrės vieną dieną, per vieną akimirką“, – sakė pranašas per radiją.

Anksčiau religinis fanatikas teigė, kad gegužės mėnesį, „teismo dieną“, antrą kartą apsireikš Jėzus Kristus. Jis neva padės patekti į dangų 2 proc. Žemės gyventojų. Visi kiti turės keliauti tiesiai pragarą. Iš pranašo kalbos galima suprasti, kad „pragaru“ jis vadina masinius žemės drebėjimus.

Kratosi atsakomybės

H.Campingas pareiškė, kad nesijaučia kaltas ar atsakingas dėl to, kad pasaulio pabaiga gegužės 21 d. neįvyko. Komentuodamas savo „klaidą“ pranašas tikino, kad niekad nelaikė savęs neklystančiu ir viso labo analizavo Biblijos tekstus.

„Gali būti, kad mano analizė buvo ne visai teisinga“, – sakė H.Campingas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius