Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzija, Vokietija ir Didžioji Britanija toliau kenčia nuo nepalankių orų

Kai kuriose Europos šalyse dėl prastų oro sąlygų toliau tęsiasi transporto problemos, praneša Vakarų šalių žiniasklaida.
Vokietijoje valomas sniegas futbolo stadione
Vokietijoje valomas sniegas futbolo stadione / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Orų prognozė

Prancūzijos tarptautinis „Roissy“ oro uostas trečiadienį po pietų dėl šalčių ir gausaus sniego nutraukė darbą. Tikėtasi, kad vakare pavyks atnaujinti darbą įprastu režimu. Paryžiuje dėl gausaus snygio lankytojai laikinai buvo neleidžiami į Eifelio bokštą.

Centrinėje Vokietijos dalyje plikšala sutrikdė automobilių eismą daugelyje miestų. Šalies pietuose toliau gausiai lyja. Badeno-Viurtembergo žemėje dėl atodrėkio vanduo upėse pakilo iki maksimalaus lygio. Tuo tarpu Heseno, Tiuringijos ir Saksonijos žemėse paskelbta, kad artėja audra.

Škotijoje ir Anglijos šiaurėje šalčiai ir sniegas sukėlė grūstis keliuose. Kai kuriuose šalies rajonuose temperatūra nukrito iki 20 laipsnių šalčio. Daugiau kaip pusė Škotijos mokyklų uždarytos. Sinoptikai prognozuoja, kad iki penktadienio Anglijoje ir Škotijoje laukiama šiokio tokio atšilimo, tačiau kitą savaitę vėl grįš šalčiai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius