Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzijos UR ministras Kouchneras kol kas savo ilgametės draugės vesti neketina

Prancūzijos užsienio reikalų ministerija (URM) penktadienį paneigė pranešimus, kad 70–metis užsienio reikalų ministras Bernardas Kouchneras ketina vesti savo ilgametę gyvenimo palydovę, žurnalistę Christine Ockrent .
Bernardas Kouchneras su  Christine Ockrent
Bernardas Kouchneras su Christine Ockrent / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Prancūzija

„Galiu jus patikinti Bernard'o Kouchnero vardu, kad šie gandai neturi jokio pagrindo“, – telefonu iš Briuselio, kur ministras dalyvauja neoficialiose ES derybose, pranešė URM atstovas Bernard'as Valero.

Trečiadienį B.Kouchnerui artimas šaltinis agentūrai AFP papasakojo, kad ministras ketino vesti 66–erių Ch.Ockrent Romoje, bet dienos nenurodė.

Prezidentas Nicolas Sarkozy (Nikola Sarkozi) 2007 metais paskyrė B.Kouchnerą UR ministru. Iki tol jis buvo gerai žinomas kaip vienas pagalbos organizacijos „Medecins Sans Frontieres“ (Gydytojai be sienų) kūrėjų.

Savo visuomeninę karjerą jis pradėjo kaip Prancūzijos komunistų partijos bendrakeleivis, vėliau užėmė ministro postus keliose socialistų vyriausybėse, o dabar priklauso dešiniajam N.Sarkozy ministrų kabinetui.

Ch.Ockrent yra prityrusi žurnalistė, spaudos, televizijos ir radijo komentatorė. Dabar ji vadovauja Prancūzijos valstybiniam tarptautiniam transliuotojui, prižiūrinčiam radijo RFI ir televizijų kanalų „TV5 Monde“ ir „France 24“ darbą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius