Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prezidento padėjėjas: Rusijos atlikto lėktuvo katastrofos tyrimo tikslas – susilpninti Lenkiją

Rusija siekia susilpninti ir supriešinti Lenkiją, paskelbusi „nesąžiningą“ ataskaitą, kurioje lenkų pareigūnai kaltinami dėl prezidento Lecho Kaczynskio gyvybę nusinešusios lėktuvo katastrofos, ketvirtadienį pareiškė vienas įtakingas Lenkijos prezidento padėjėjas.
Lenkijos prezidento Lecho Kaczynskio lėktuvo nuolaužos, surinktos į vieną vietą Smolensko aerodrome
Lenkijos prezidento Lecho Kaczynskio lėktuvo nuolaužos, surinktos į vieną vietą Smolensko aerodrome / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Rusai parašė labai nesąžiningą ataskaitą, neatsižvelgdami į visas katastrofos aplinkybes, ir paskelbė ją tokiu būdu, kad paskatintų lenkų opoziciją užsipulti Lenkijos vyriausybę“, – liberalių pažiūrų prezidento Bronislawo Komorowskio patarėjas istorijas Tomaszas Naleczius sakė Lenkijos nacionaliniam radijui.

„Lenkijos istorijoje daug kartų buvo nutikę taip, kad Rusijai buvo paranku kurstyti Lenkijoje vidinį konfliktą ir kurti aplinkybes, kad lenkai susigrumtų tarpusavyje, nes tai silpnina Lenkiją ir didina Rusijos veiksmų laisvę“, – pridūrė T.Naleczius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius