Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prezidentūros kiemelyje – Atvelykio šventė kaimo vaikams

Šeštadienį Prezidentūros kiemelyje vienuoliktą kartą Lietuvos vaikams vyko Atvelykio šventė.
Prezidentūros pastatas
Prezidentūros pastatas / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondo organizuojamoje šventėje dalyvavo per 600 fondo globojamų kaimo mokyklų moksleivių, praneša Lietuvos radijas.

Paskutinįsyk šio fondo rengiamoje Atvelykio šventėje Prezidentūros kiemelyje koncertavo projekto „Dainuokime kartu“ dalyviai, vaikus linksmino, organizavo žaidimus Loretos Sungailienės vadovaujamas folkloro ansamblis „Virvytė“, Ariogalos gimnazijos etnografinis ansamblis. Po to vaikai buvo kviečiami dalyvauti margučių ridenimo varžytuvėse.

Su vaikais margučius rideno ir prezidentas Valdas Adamkus.

„Atvelykis – tai vaikų šventė. Norime fondo remiamų mokyklų vaikams suteikti galimybę margučius ridenti dideliame ir šurmulingame vaikų būryje. Daugeliui tokia šventė - tai galimybė ne tik aplankyti istorinę vietą – Prezidentūrą, bet ir pačią sostinę“, – pranešime spaudai cituojama pirmoji šalies ponia A.Adamkienė, labdaros ir paramos fondo įkūrėja.

Visi šventės dalyviai pamaloninami dovanėlėmis, Fondo rėmėjai „Tilde IT“ visoms mokykloms įteikė programinės įrangos paketus.

Šventės metu buvo eksponuojami vaikų atvežti rankdarbiai, vyko margučių, piešinių paroda.

Atvelykis Prezidentūros kiemelyje – tai tradicinė šventė Fondo globojamų kaimo mokyklų vaikams. Per dešimt metų vykdomą Atvelykio šventę, Prezidentūrą aplankė ir margučius kartu rideno daugiau nei 5000 moksleivių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius