-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 14 /2014 04 15

Provokacijos Kijeve: prie Aukščiausiosios Rados susirinko protestuotojai, kandidatas į prezidentus Michailas Dobkinas išteptas briliantine žaluma ir miltais

Pirmadienio vakare Kijeve prie Aukščiausiosios Rados susirinko apie 150 protestuotojų, kurie reikalavo vidaus reikalų ministro Arseno Avakovo, nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos vadovo Andrijaus Parubijaus ir laikinojo prezidento Aleksandro Turčynovo atsistatydinimo, praneša naujienų agentūra „Unian“. Tą patį vakarą Kijeve pretendentas į Ukrainos prezidentus Michailas Dobkinas buvo išteptas briliantine žaluma ir apmėtytas miltais.
Pretendentas į Ukrainos prezidentus Michailas Dobkinas išteptas briliantine žaluma ir apmėtytas miltais
Pretendentas į Ukrainos prezidentus Michailas Dobkinas išteptas briliantine žaluma ir apmėtytas miltais / hromadske.tv nuotr.

Live streaming video by Ustream

Protestuotojai šaukė esantys nepatenkinti dabartinės šalies valdžios veiksmais ir tuo, kaip ji tvarkosi su separatistais Rytų Ukrainoje. Jie įspėjo, kad gali pasikartoti dar vienas Maidanas, rašo pravda.com.ua.

Vakare jie prie Aukščiausiosios Rados padegė atsineštas padangas, tačiau liepsnos netrukus buvo užgesintos.

Apie susirėmimus tarp protestuotojų ir pareigūnų nepranešama. Vidaus reikalų ministerija paragino protestuotojus susilaikyti nuo bet kokių radikalių veiksmų, paklusti milicijai ir bet kokias problemas spręsti per dialogą.

Tuo tarpu nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretoriaus pavaduotoja Viktorija Siumar pareišė, kad šie protestai daro paslaugą Rusijai.

Prieš vidurnaktį protestuotojai pradėjo skirtytis – liko tik nedaugelis jų, tačiau ir jie žada, kad neketina šturmuoti Ukrainos parlamento pastato.

00.01 val. Pretendentas į Ukrainos prezidentus Michailas Dobkinas išteptas briliantine žaluma ir apmėtytas miltais

Pirmadienio vakarą Kijeve pretendentas į Ukrainos prezidentus Michailas Dobkinas šalia ICTV kanalo studijos buvo sutiktas su miltais ir briliantine žaluma, praneša hromadske.tv.

Protestuotojai M.Dobkiną iš pradžių apipylė ryškios žalios spalvos skysčiu – briliantine žaluma ir apsvaidė miltais. Nuo jų M.Dobkinas pasileido bėgte.

M.Dobkinas televizijos eteryje sakė, kad protestuotojai taip pat apgadino jo automobilį, o keli jo komandos nariai buvo sužeisti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius