Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Putinai viešu pasirodymu pademonstravo savo santuokos tvirtumą

Rusijos premjeras Vladimiras Putinas ir jo žmona Liudmila šį savaitgalį drauge pasirodė viešai – šis retas jųdviejų pasirodymas turėtų patvirtinti jų santuokos tvirtumą netylant gandams apie skyrybas.
Vladimiras Putinas su žmona Liudmila (2003)
Vladimiras Putinas su žmona Liudmila (2003) / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vaizdo įraše, kuris sekmadienį buvo paskelbtas vyriausybės tinklalapyje, pora drauge atsakinėja į gyventojų surašymą atliekančio pareigūno, apsilankiusio Putinų rezidencijoje netoli Maskvos, klausimus.

58 metų V.Putinas, buvęs Rusijos prezidentas, kuris 2008-aisiais tapo premjeru, bet vis dar yra laikomas svarbiausiu šalies lyderiu, 52 metų buvusią stiuardesę Liudmilą vedė 1983-iaisiais. Jie turi dvi dukteris.

Putinai pastaraisiais metais retai rodydavosi kartu, todėl žiniasklaidoje neslopsta spėlionės, kad jie slapta išsiskyrė ir kad V.Putinas ketina vesti gimnastę, olimpinę čempionę Aliną Kabajevą, kuri yra gimusi tais pačiais metais, kai įvyko Putinų vestuvės.

Mažiau nei mėnuo prieš tai, kai iš prezidento tapo premjeru, V.Putinas paneigė šiuos gandus ir žurnalistams pasakė nekišti „snarglėtų nosių“ į jo privatų gyvenimą. Naujajame vaizdo įraše Putinai gyventojų surašymą atliekančiam pareigūnui sako, jog yra susituokę.

„Aš esu jo žmona“, – sako Liudmila, kuri, regis, jaučiasi truputį nepatogiai ir nuolat taiso savo suknelę. Paklausta, ar jos santuoka yra įregistruota, ji atrodo nervinga, dažnai mirkčioja.

Vėliau tame pačiame įraše matyti, kaip V.Putinas sako Liudmilai, jog ji yra „nekukli“, nes pasakė, kad gali susikalbėti vokiškai, ispaniškai ir prancūziškai. „Bet tai tiesa“, – atsako ji.

V.Putino atstovas Dmitrijus Peskovas „Reuters“ sakė, jog gandai apie jų skyrybas yra nesąmonė ir jog dėl to, kad pora retai drauge rodosi viešai, kaltas V.Putino „didžiulis darbo krūvis“.

 Prieš tai pora buvo susitikusi su Rusijos ortodoksų patriarchu Kirilu – dėl to buvo pasklidęs gandas, kad jie siekia oficialaus Bažnyčios leidimo skirtis.

Sutuoktiniai sėdi netoli vienas kito, ant smėlio spalvos sofos paprastame kambaryje su senu televizoriumi ir paprastais baldais, kurie turėtų rodyti palyginti kuklų šio buvusio KGB šnipo gyvenimo būdą.

Vladimiras ir Liudmila Putinai drauge trumpai pasirodė per vieną popmuzikos koncertą praėjusiais metais. Prieš tai pora buvo susitikusi su Rusijos ortodoksų patriarchu Kirilu – dėl to buvo pasklidęs gandas, kad jie siekia oficialaus Bažnyčios leidimo skirtis.

V.Putino asmeninis gyvenimas visuomenei yra visiškai nematomas, o kaip premjeras jis pagal jokį protokolą nėra įpareigotas vežtis Liudmilos į tarptautinius renginius. Pagrindinės srovės žiniasklaidos priemonės apie V.Putino privačius reikalus nepranešinėja.

Praėjusį mėnesį Ortodoksų Bažnyčia paneigė internete pasklidusius gandus, kad Liudmila tapo vienuole ir kad patriarchas paskyrė ją vieno vienuolyno abate.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius