Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Putinas neatmeta galimybės dalyvauti prezidento rinkimuose 2012 metais

Rusijos ministras pirmininkas Vladimiras Putinas pareiškė, kad 2012 metais, kai baigiasi prezidento Dmitrijaus Medvedevo įgaliojimai, ir jis, ir D.Medvedevas spręs, ar dalyvaus prezidento rinkimuose.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Priklausomai nuo mūsų darbo efektyvumo ir aš, ir prezidentas Dmitrijus Medvedevas spręsime, ką mums daryti ateityje – ir man, ir jam“, – sakė V.Putinas, atsakydamas interviu Japonijos žiniasklaidai į klausimą dėl būsimų prezidento rinkimų.

„Kai dėl Medvedevo, tai geriau jį paklausti, bet kartoju, aš pažįstu jį labai seniai ir žinau, kad jis labai padorus žmogus ir žiūrės į į savo politinę ateitį taip pat vadovaudamasis šalies interesais, remdamasis mūsų bendro darbo rezultatais“, – sakė premjeras.

„Pagyvensime – pamatysime“, – pridūrė V.Putinas.

Jis pažymėjo, jog vykstant pasaulinei finansų ir ekonomikos krizei „bet kurios šalies valdžios struktūrai yra iškilę labai opūs uždaviniai, kuriuos mes turime efektyviai išspręsti, turime padėti žmonėms įveikti šį sunkų laikotarpį, kuris susijęs su darbo vietų mažinimu, gyventojų pajamų mažėjimu“.

Atsakydamas į klausimą, ar, jo nuomone, teisinga, kad tapo premjeru tuo metu, kai, remiantis viešosios nuomonės apklausų rezultatais, prezidento populiarumas buvo didesnis nei premjero, V.Putinas pažymėjo: „Pavojus užimti vienas ar kitas valstybės pareigas yra bet kurioje vietoje“.

„Mūsų uždavinys – ne žūtbūt laikytis savo vietos įsikibus abiem rankomis. Mūsų uždavinys – vykdyti uždavinius ir spręsti šaliai iškylančias problemas“, – pabrėžė premjeras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius