-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Putinas sako nieko įdomesnio už Kremlių neradęs

Rusijos ministras pirmininkas išvažinėjo visą pasaulį per aštuonerius prezidentavimo metus, bet sako, kad nerado nieko įdomesnio už Kremlių.
Raudonoji aikštė
Kremlius / „Scanpix“ nuotr.

V.Putinas pirmadienį atvyko į Čiuvašiją, kur pasveikino studentus Tatjanos dienos proga ir kiek pasikalbėjo su jais, santūriai atsakė į klausimus, tarp jų apie tai, kurie iš „architektūros statinių, istorinių pastatų“ patiko jam per keliones.

„Kremlius“, – trumpai atsakė V.Putinas, palikęs istorinį pastatą kaip valstybės vadovas 2008 metais, kai baigėsi jo įgaliojimai.

Populiarus valdžios vertikalės statytojas aklai neklausė gerbėjų, kurie norėjo, nepaisydami konstitucijos, matyti jį Kremliuje trečiąjį laikotarpį iš eilės, ir patikėjo šią misiją įgaliojimų perėmėjui Dmitrijui Medvedevui.

Tačiau ir praėjus beveik dvejiems metams, gyventojai ir analitikai tebelaiko V.Putiną pagrindiniu šalyje ir laukia, kad jis sugrįžtų į Kremlių.

V.Putinas sakė, kad pagalvos ar balotiruosis į prezidentus per 2012 metų rinkimus. Vakarai nepripažino, kad ankstesni rinkimai Rusijoje atitinka demokratijos reikalavimus, kurių šalis įsipareigojo laikytis kaip ESBO ir Europos Tarybos narė.

Politiko populiarumas sumažėjo pernai vykstant ekonomikos krizei, nors Kabineto vadovą rinkėjai tebelaiko savo palankumo lyderiu.

Pernai 57-erių metų premjeras pelnė jaunimo subkultūrų atstovų palankumą, atėjęs į svečius pas baikerius ir hiphopo mėgėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius