Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinktasis Latvijos Prezidentas Andris Bėrzinis turi „pamirštą“ nesantuokinę dukrą, rašo naujienų svetainė

Išrinktas Latvijos prezidentas Andris Bėrzinis gyvena partnerystėje su Paulo Stradinio universitetinės klinikinės ligoninės gydytoja endokrinologe Dace Seisuma ir su ja augina šešerių metų sūnų Kristapą Andrį, rašo naujienų svetainė kasjauns.lv.
Andris Bėrzinis
Andris Bėrzinis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Du jo vaikai iš pirmosios santuokos jau užaugo, bet neoficialiais duomenimis, prezidentas turįs dar 20 metų nesantuokinę dukrą.

„Aš buvau vedęs vieną kartą, išsiskyriau prieš daugiau nei 20 metų, – apie savo asmeninį gyvenimą papasakojo A.Bėrzinis interviu „Privata dzive“. – Daugiau nei dešimt metų gyvenu su moterimi, vardu Dace. Ji gerokai jaunesnė už mane. Rašykite – jai mažiau nei keturiasdešimt!“

Į klausimą, ar ketina įforminti santykius su gyvenimo drauge oficialiai, A.Bėrzinis prisipažino, kad „gyvenimas jį verčia tai padaryti“.

Pasak A.Bėrzinio, Kristapas Andris labai pavydi tėvo jo politinei veiklai: „Anksčiau aš visada skubėjau greičiau namo, kad pažaisčiau su sūnumi futbolą ar tiesiog pabūčiau su juo, bet jis man neseniai pareiškė: „Aš tavęs laukiau, o tu vis neatėjai! Ko tu ten sėdi, tame televizoriuje?“

Vyresnieji vaikai – sūnus Aigaras ir duktė Eva – jau suaugę ir seniai padarė tėvą seneliu.

Sūnus, kuris gyvena Latvijoje ir, kaip tėvas, turi inžinieriaus išsilavinimą, o dabar užsiima fotoverslu, turi penkis vaikus.

Duktė baigė Latvijos universiteto filosofijos fakultetą, o vėliau septynerius metus gyveno Amerikoje, kur mokėsi Misūrio universitete, kad įgytų psichologės ir viešųjų ryšių specialistės profesiją.

Ten Eva ištekėjo už juodaodžio amerikiečio ir, pasirinkusi jo pavardę, tapo Manavaduge, jie turi sūnų. Išrinktojo prezidento duktė dabar su šeima gyvena Stokholme, kur jos vyras dirba SEB banke.

Su dukters vardu susijęs ir vienas nemalonus atvejis iš A.Bėrzinio gyvenimo. Portalas Pietiek.com rašo, kad 2004 metais Eva įsteigė pelno nesiekiančią bendrovę „Kajinas B“, kurioje ji – savininkė, o valdybos narys – jos brolis Aigaras.

Bendrovė gavo valstybinės kaimo rėmimo tarnybos finansavimą aktyvaus poilsio kompleksui statyti. Portalas išsiaiškino, kad bendrovė nevykdo finansavimo sąlygų ir neatlieka jokios klientų paieškos veiklos, jos reklamos nėra nė vienoje turizmo duomenų bazėje, net telefonų sąrašuose nėra jos adreso ir telefono.

A.Bėrzinis interviu Kasjauns.lv dėl to pažymėjo, jog jis susijęs su šituo tik tiek, kad ši poilsio bazė yra jo kaimynystėje.

Pietiek.com rašo, kad „Kajinas B“ išsinuomojo iš A.Bėrzinio sklypą, yra įtarimų, kad gali būti neteisėtai pasisavinti valstybės ar Europos Sąjungos (ES) pinigai, žurnalistai nusiuntė oficialų paklausimą į Generalinę prokuratūrą.

Yra neoficialių duomenų ir apie dar vieną A.Bėrzinio atžalą: neva jis turįs 20 metų dukrą, kuria visiškai nesirūpina.

„Mūsų laikais viską galima lengvai įrodyti atlikus DNR tyrimą“, – sako pats A.Bėrzinis, atsisakydamas pripažinti ar paneigti savo tėvystę.

A.Bėrzinis pripažįsta pažįstąs moterį, kuri buvo jo pavaldinė rajono vykdomajame komitete. Pati moteris bendrauti su žurnalistais atsisako.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius