Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

29 laipsnių šaltyje rusai surengė bučinių maratoną po atviru dangumi

Įsimylėjėlių poros šalčiausiame Rusijos mieste Jakutske penktadienį nepabūgusios speigo dalyvavo bučiavimosi konkurse gryname ore, kurio laimėtojai ištvėrė beveik pusantros valandos.
Jakutskas, bučinių konkursas Valentino dieną
Jakutskas, bučinių konkursas Valentino dieną / nr2.ru iliustr.

18 porų dalyvavo Šv.Valentino dienos ilgiausio bučinio konkurse „Meilė sušildo“, kuris buvo surengtas snieguotoje centrinėje Jakutsko gatvėje, kur dieną oro temperatūra buvo 29 laipsniai šalčio, pranešė naujienų agentūra „Interfax“.

„Pirmoji pora iškrito po pusvalandžio, – sakė organizatorė Natalija Argunova. – Dar po pusvalandžio konkurso taisyklės buvo sugriežtintos ir vyrai savo merginas paėmė ant rankų. 10 šalčiui atspariausių ir atkakliausių porų tęsė kovą dėl pagrindinio prizo“.

Laimėjusi pora bučiavosi 1 val. ir 20 minučių.

„Laimėjusi pora bučiavosi 1 val. ir 20 minučių“, – pridūrė ji.

Laimėtojai Artiomas ir Galina, kurie susitikinėja pusmetį, antroje vietoje likusią porą aplenkė viena minute. Jiems atiteksiantis prizas yra vakarienė italų restorane ir rėmėjų dovanos.

Antrą ir trečią vietą užėmė poros, kurios bučiavosi atitinkamai valandą 19 min. ir valandą 18 minučių. Joms padovanotos vakarienės, be to, jos galės išsirinkti juvelyrinių dirbinių.

„Visi dalyviai gavo paskatinamuosius prizus – kvietimus į kiną“, – pridūrė N.Argunova.

Konkurse galėjo dalyvauti 18 metų sulaukę žmonės.

Jakutskas atokioje Sachos (Jakutijos) Respublikoje paprastai laikomas šalčiausiu Rusijos miestu; vidutinė sausio temperatūra jame yra minus 40 laipsnių. Mieste gyvena maždaug 280 tūkst. gyventojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius