-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijoje granata susisprogdino su žmona susivaidijęs buvęs kelių inspektorius

Rusijos sostinėje Maskvoje šalia vienos parduotuvės susisprogdino su žmona susivaidijęs buvęs kelių milicijos pareigūnas, rašo naujienų svetainė lifenews.ru.
Granata
Granata / Stanislavo S.Jančenkos/wikimedia.org nuotr.
Temos: 3 Granata Rusija Maskva

Nuo sprogimo skeveldrine granata Jevgenijus Jurovas žuvo akimirksniu. Galingas sprogimas nugriaudėjo Jurlovo skersgatvyje šeštadienį pavakare.

„Vyras išlakstė į gabalus“, – papasakojo lifenews.ru liudininkas Maksimas.

Žuvusysis prieš dvejus metus išėjo iš kelių patrulių tarnybos specialiojoje trasoje inspektoriaus pareigų. Kaip sakė milicijos darbuotojai, J.Jurovas, pirminiais duomenimis, susibarė su žmona, po to įsėdo į savo automobilį „Range Rover“, pavažiavo kelis šimtus metrų ir sustojo prie parduotuvės „Piatioročka“. Išlipęs iš automobilio J.Jurovas paėjėjo maždaug 30 metrų nuo jos, išsiėmė granatą, ištraukė apsauginį kaištį ir susisprogdino.

Savižudis mirė akimirksniu, niekas iš aplinkinių, laimė, nenukentėjo. Vėliau vienas tragedijos liudininkų papasakojo milicijos darbuotojams, kad J.Jurovas kurį laiką vaikščiojo šalia automobilio. Jaunuolis priėjo prie jo, ir tada savižudis pasakė: „Arba filmuok mane vaizdo kamera, arba mauk iš čia!“. Vaikinas išsigando ir pabėgo, o tada nugriaudėjo sprogimas.

Buvęs saugaus eismo inspektorius turėjo licenciją nešiotis ginklą. J.Jurovo žmoną jau apklausė milicija, jos parodymai padės išsiaiškinti, kas įvyko. Tyrėjai taip pat turės išsiaiškinti, kaip pas buvusį milicijos darbuotoją atsirado kovinė granata.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius