-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijoje vyras prisipažino nužudęs žmoną ir dvi jos dukteris dėl verslo sunkumų

Rusijoje vyras šeštadienio vakarą atėjo į miliciją ir pareiškė dėl verslo sunkumų nužudęs žmoną ir dvi jos dukteris, pranešė šaltinis operatyvinio tyrimo institucijose. Įtariamajam bus paskirta psichiatrijos ekspertizė.
Rusijos milicininkai
Rusijos milicininkai / „Scanpix“ nuotr.

„Maždaug 22.20 val. į Vladimiro transporto vidaus reikalų valdybos linijinį skyrių atėjo Jurijus Merkindas ir pareiškė, kad jis bute Volgogrado prospekte Maskvoje sušaudė savo šeimą“, – sakė šaltinis ir pridūrė, kad vyriškis buvo tučtuojau sulaikytas.

„Jis nenorėjo, kad šeima taptų jo finansinių sunkumų ir skolų įkaite“, – sakė šaltinis.

Kaip mano agentūros pašnekovas, Jurijus Merkindas pateko į sunkią finansinę padėtį. „Iš pradžių jis ketino nušovęs žmoną ir vaikus ir pats nusižudyti.Pasak jo, pas vyrą buvo rastas pneumatinis pistoletas, perdarytas šaudyti 9 milimetrų koviniais šoviniais. Pistoleto duslintuvas buvo rastas namo šiukšlių dėžėje.

Pasak šaltinio, vyras sušaudė šeimą 7 valandą ryto šeštadienį.

„Nuo pat tyrimo pradžios J.Merkindas pirmasis pateko į įtariamųjų sąrašą“, – papasakojo šaltinis. – Tyrėjai tai padarė, bute radę raštelį: „Mes savo noru pasitraukėme iš gyvenimo“.

Kaip mano agentūros pašnekovas, J.Merkindas pateko į sunkią finansinę padėtį. „Iš pradžių jis ketino nušovęs žmoną ir vaikus ir pats nusižudyti. Tačiau dėl kol kas nežinomų priežasčių atsisakė šio plano ir pabėgo“, – sakė šaltinis.

Beje, tai tik viena iš tyrimo versijų. Nors J.Merkindas nuoširdžiai prisipažino, jis kol kas yra tik įtariamasis. Jeigu pasitvirtins, kad jis susijęs su nužudymu, jam bus pateiktas kaltinimas.

Nužudytųjų kūnus bute Volgogrado prospekte rado vyresnysis sūnus, kuris parvažiavo namo iš armijos atostogų.

Per apklausą sulaikytasis, kuris buvo ištiktas šoko, papasakojo, kad turėjo daugybę skolų ir privatiems skolintojams, ir keliems bankams. Finansiniai reikalai klostėsi blogai, skolintojai reikalavo grąžinti pinigus. Tai ir buvo pagrindinė priežastis padaryti nusikaltimą, pranešė šaltinis.

Pasak jo, nužudęs savo šeimą J.Merkindas ketino važiuoti į Sankt Peterburgą, bet pakeitė planus ir išvažiavo Vladimiro kryptimi.

Kaip anksčiau pranešė šaltinis vidaus reikalų institucijose, žuvusi moteris yra kilusi iš Pervouralsko. Kurį laiką ji su vaikais ir vyru gyveno Izraelyje, bet neseniai sugrįžo į Rusiją.

Pasak šaltinio, žuvusiosios vyras turėjo didelį verslą įvairiose srityse. Žuvusiosios kaimynai pasakojo, kad šeima gyveno labai kukliai ir nebuvo panašu, kad jie labai turtingi žmonės. Vyrą kaimynai matydavo retai, tikriausiai, mano kaimynai, su šeima jis negyveno.

Šaltinio teisėsaugos institucijose duomenimis, traegdijos aukomis tapo Ina Černyševa ir jos dukterys Margarita ir Jekaterina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius