-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rusų spauda: V.Janukovyčius visą laiką slėpėsi Sočyje, o per Velykas grįš į Ukrainą

Pabėgęs Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovyčius visą laiką Rusijoje praleido Sočyje, o ne Maskvoje, klinikinėje sanatorijoje „Barvikha“, kaip buvo skelbta anksčiau, rašo ruspioner.ru.
Viktoras Janukovyčius spaudos konferencijoje
Viktoras Janukovyčius spaudos konferencijoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Rusų spauda taip pat pažymi, kad per Velykas V.Janukovyčius ketina grįžti į Ukrainą.

„Mes galime atskleisti, kad buvęs Ukrainos prezidentas visą laiką prabuvo Sočyje, o ne „Barvikhoje“, kaip skelbta anksčiau. Jis gyveno daugiau ar mažiau spartietiškomis sąlygomis. Taigi, jis nėra toli nuo Ukrainos ir ypač – nuo Rostovo prie Dono“, – rašo ruspioner.ru.

Tuo tarpu TSN.ua praneša, kad V.Janukovyčius į Ukrainą gali bandyti patekti per Berdiansko oro uosto. Keletas šaltinių žurnalistams teigė, kad netoli Mariupolio esančiame mieste matyti daug "žaliųjų žmogeliukų", kurie pasistengs ir atlaisvinti kelią iki Donecko.

Ukrainos saugumo pajėgos taip pat yra atvykusios į Berdianską, aplink miestą pastatyti patikros punktai, kuriuosi budi milicininkai ir kariai.

TSN.ua žiniomis, oro gynybos pajėgoms buvo įsakyta nebestebėti oro erdvės - manoma, rengiamasi V.Janukovyčiuas atvykimai. Tačiau ukrainiečių portalas skelbia, kad naktį atvykusios saugumo pajėgos suėmė vieną iš oro gynybos pajėgų vadų.

Už Ukrainos vientisumą pasisakantys ukrainiečiai sužinoję, kad į šį oro uostą gali atskristi V.Janukovyčius, ant tako išdėliojo cemento blokus, kad lėktuvai negalėtų leistis - tik sraigtasparniai.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius