Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Rusų verslininkas: žmonės Rusijoje jau pavasarį pajus visas V.Putino politikos pasekmes

Buvęs Vladimiro Putino patarėjas, verslininkas Sergejus Kolesnikovas, turintis leidimą gyventi Estijoje, Taline davė pirmąjį šioje šalyje interviu, praneša postimees.ee.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas / „Scanpix“/„RIA Novosti“ nuotr.

Šio interviu metu jis pareiškė, kad Vakarų sankcijos, naftos kainų kritimas ir V.Putino vykdoma politika paprastų rusų gyvenimus smarkiai paveiks jau kitų metų pavasarį.

„Manau, kad kitų metų pavasarį kiekvienas Rusijos pilietis savo šeimos biudžete pajus visas „gėrybes“ – tiek sankcijų, tiek Rusijos ekonomikos silpnumo, tiek neįtikėtinai didelį korupcijos lygį, kuomet pinigai skiriami ne valstybei, o keliauja į milijardierių, kontroliuojančių Rusijos ekonomiką, kišenes“, – sakė S.Kolesnikovas.

S.Kolesnikovas į Rusiją negrįžta jau kelerius metus po to, kai visuomenei papasakojo, kaip per jo valdomą bendrovę V.Putinui artimi asmenys plaudavo pinigus, nukreipdavo juos į užsienį, kaip už tas lėšas buvo statomas prašmatnus V.Putino namas. Jis sako suprantantis, kas jam nutiktų, jei jis sugalvotų grįžti į Rusiją. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius