Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rygoje sustiprintoms policijos pajėgoms naktis buvo rami

Latvijos sostinėje naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį patruliavo sustiprintos policijos pajėgos, tačiau Rygos senamiestyje buvo ramu, ketvirtadienį televizijai LNT sakė vidaus reikalų ministras Marekas Sėglinis.
/ „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 3 Protestas Naktis Ryga

Po antradienį Rygos senamiestyje kilusių riaušių sostinės gatvėse budėjo sustiprintos policijos pajėgos, taip pat aukšti policijos pareigūnai.

„Para praėjo ramiai“, – sakė ministras.

Antradienio vakarą Katedros aikštėje buvo surengta protesto akcija, kurią organizavo opozicinis judėjimas „Visuomenės už kitokią politiką“. Į šį mitingą, kuriame dalyvavo daugiau nei 20 visuomeninių organizacijų ir partijų atstovai; susirinko apie 10 tūkst. žmonių.

Mitingas vyko be rimtesnių incidentų, tačiau jam pasibaigus apie 1000 demonstrantų patraukė prie Seimo, kur kilo riaušės.

Riaušininkai daužė parlamento pastato langus, niokojo policijos automobilius ir mėtė į pareigūnus grindinio akmenis, butelius bei kitus daiktus. Taip pat buvo apgadinti kiti Rygos senamiesčio pastatai ir parduotuvės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius