Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rygos blondinių paradas – atsigauti nuo krizės (nuotraukos)

Rygoje sekmadienį buvo surengtas blondinių paradas, kurį surengė Latvijos blondinių asociacija.
Latvijos blondinės šventė Pasaulinę šviesiaplaukių dieną
Latvijos blondinės šventė Pasaulinę šviesiaplaukių dieną / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Ryga

Dar prieš šį paradą asociacijos vadovė Marika Gedertė teigė, kad šiuo renginiu mėgins krizės nualtintoje šalyje pakelti žmonių nuotaiką. Renginiuose „GO BLONDE“ numatytas koncertas, madų demonstravimas ir „blondinių golfas“.  Teigiama, kad juose dalyvavao apie 500 blondinių.

„Ekonominė situacija tokia, kad visuomenei reikia tokių renginių, – sakė M.Gedertė. – O tai (bus) teigiama pramoga. Ir mes žinome, kad šviesiaplaukės yra linksmesnės“.

Šviesiaplaukių parade dalyvavo ir blondinių orkestras, o po parado įvyks pokylis, taip pat – geriausių šviesiaplaukių advokačių, žurnalisčių ir kitų profesijų atstovių konkursas.

„Man netrukdo tai, kad esu blondinė. Iš pradžių, kai ateini kur nors, kur tavęs dar nepažįsta, pirmas žmonių įspūdis (būna toks): „Aaa ... Blondinė“... Bet pradedi kalbėti ir įspūdis keičiasi: „Ne, ne blondinė!“, – telegraf.lv sakė privačios mokyklos „Maxvel“ direktorė Jelena Ivanova.

„Būtinai švęsiu blondinių dieną, nes gegužės 31-ąją yra mano vyro, tikro bruneto, gimtadienis. Vadinasi, bus dviguba šventė“, – pridūrė ji.

Prekybos automobiliais kompanijos „Domenikss“ šeimininkė Benita Sadauska sakė, kad „moters plaukų spalva yra viena jos moteriškumo apraiškų, kurią esant reikalui galima pakeisti, priklausomai nuo savijautos arba permainų troškimo“.

„Tai – ypatingas papuošalas, kuris tik paryškina moters asmenybę ir jos bendrą įspūdį aplinkiniams“, – telegraf.lv sakė B.Sadauska.

UNESCO 2006 metais gegužės 31-ąją paskelbė Pasauline šviesiaplaukių diena. Šių metų kovą į šviesiaplaukių judėjimą įsitraukė ir Latvija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius