Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saakašvilis: Rusija nori naujo karo

Gruzijos prezidentas Michailas Saakašvilis, duodamas interviu Italijos laikraščiui „Corriere della Sera“ pareiškė, kad Rusija nori naujo karo.
Michailas Saakašvilis
Michailas Saakašvilis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Gruzijos vadovas pareiškė, kad Rusija nori atsikratyti Gruzijos. M.Saakašvilis teigė, kad Rusija jau kartą buvo peržengusi sieną ir todėl gruzinai privalo būti atsargūs. „Putinas atvirai paskelbė apie tai: NATO turi užmiršti mus“, – italų leidiniui teigė M.Saakašvilis.

Gruzijos prezidentas teigė, kad jis padarė klaidų, tačiau teisinosi tuo, kad šiuo metu šalyje reikia žengti greitus ir radikalius žingsnius. Kalbėdamas apie prieš dvi savaites vykusį bandymą įvykdyti valstybinį perversmą M.Saakašvilis teigė, kad yra įrodymų, jog buvo bandoma papirkti karinę vadovybę.

Gruzijos prezidentas taipogi teigė, kad Rusija didina savo karių skaičių Abchazijoje ir Pietų Osetijoje. „Jie plečia bazes, siunčia kareivius, taip pažeisdami tarptautines sutartis. Tūkstančiai gruzinų išvyti iš Abchazijos, o Osetijoje jau tiek gyventojų, kiek ir kareivių“, – sakė M.Saakašvilis, vadindamas tai bandymu statyti naują Berlyno sieną.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius