Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekso džihado į Siriją atlikti išvykusi austrė paauglė: „Čia esu laisva“

Prancūzų leidinys „Paris Match“ paskelbė, kad paėmė interviu iš 15-etės Sabinos Selimovic, kuri išvyko į Siriją atlikti sekso džihado, skelbia thelocal.at.
Sabina Selimovic ir Samra Kesinovic
Sabina Selimovic ir Samra Kesinovic / Interpolo nuotr.

Pastaruoju metu vis pasirodo pranešimų apie tai, kad jaunos musulmonės iš Australijos, Malaizijos, Europos šalių vyksta į Siriją ir Iraką atlikti vadinamojo sekso džihado – islamistai kviečia merginas sunites, kad šios atvažiuotų pas juos ir suteikdamos seksualines paslaugas keltų jų kovinę dvasią. Skelbiama, kad Irake ir Sirijoje dabar yra apie 160 australių moterų ir šimtai europiečių. 

Tarp tokių merginų minima ir bosnių kilmės austrė S.Selimovic. Ji pas „Islamo valstybės“ kovotojus išvyko kartu su 17-ete drauge Samra Kesinovic. 

Dvi Vienoje gyvenusios merginos iš namų dingo balandžio 10 dieną. Jos savo tėvams pasakojo norinčios prisijungti prie „Islamo valstybės“. Atsisveikindamos jos parašė artimiesiems: „Nėra tikslo mūsų ieškoti... Susitiksime rojuje. Mes tarnausime Alachui ir mirsime dėl jo.“

Pastaruoju metu buvo pasirodžiusios įvairios informacijos apie šių merginų likimą. Buvo skelbiama, kad viena jų nėščia ir kad jos nori grįžti namo. Dabar interviu trumposiomis žinutėmis iš Sabinos paėmė prancūzų leidinys „Paris Match“, merginą interviu metu  prižiūrėjo jos dabartinis vyras. Tiesa, leidinio atstovai pripažįsta, kad neįmanoma patvirtinti šio interviu autentiškumo. 

Čia aš esu laisva. Aš galiu laisvai išpažinti savo religiją. Vienoje to negalėjau daryti

Mergina šio interviu metu neigė esanti nėščia ir teigė, kad naujuose namuose jaučiasi esanti laisva. 

Ji pasakojo, kad į Siriją kartu su drauge pateko perėjusios sieną iš Turkijos, su savimi turėdamos tik drabužių. 

Mergina pasakojo, kad iš pradžių su savo vyrais, kuriuos iš karto susirado Sirijoje, gyveno kartu viename name, tačiau vėliau abi poros ėmė gyventi atskirai. Dabar ji su savo vyru gyvena trijų kambarių bute. Savo vyrą ji apibūdino kaip kareivį. 

Paklausta, koks didžiausias skirtumas tarp gyvenimo Austrijoje ir Sirijoje, ji sakė: „Čia aš esu laisva. Aš galiu laisvai išpažinti savo religiją. Vienoje to negalėjau daryti“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius