-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekso skandalas privertė atsistatydinti britų vicekonsulą Jekaterinburge

Aukštas Britanijos diplomatas Rusijoje priverstas atsistatydinti, kai kadrai, kuriuose jis nufilmuotas su dviem lengvo elgesio moterimis, pateko į vieną naujienų tinklalapį, rašo Britanijos laikraštis „Daily Mail.“
Viešnamis
Nuotrauka iš viešnamio / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Leidinys cituoja Didžiosios Britanijos URM darbuotojų žodžius, kad užsienio politikos žinyba įtūžo, kai pasirodė kadrai su Didžiosios Britanijos generalinio konsulu, 37 metų Jamesu Hudsonu, kurie buvo nufilmuoti, kaip spėjama, viename Jekaterinburgo viešnamių.

„Šaltiniai saugumo tarnybose mano, kad vaizdo įrašas buvo padarytas ir išplatintas pagal geriausias Federalinės saugumo tarnybos tradicijas, – pažymi laikraštis. – Šaltinis Britanijos specialiosiose tarnybose pranešė, jog praktiškai neįtikėtina, kad vaizdo įrašas būtų paskelbtas internete be kokio nors oficialaus pritarimo.“

Antra vertus, mano laikraštis, filmą galėjo nufilmuoti kriminalinių sluoksnių atstovai, kad galėtų šantažuoti diplomatą.

Didžiosios Britanijos URM atstovas patvirtino laikraščiui, kad J.Hudsonas iš tikrųjų atsistatydino, tačiau laikraščio pašnekovas atsisakė komentuoti, ar iš tikrųjų kadruose nufilmuotas jis.  J.Hudsonas atėjo dirbti į Britanijos URM 1994 metais. Iki Rusijos jis dirbo Sarajeve, Havanoje ir Budapešte. Jis išsiskyrė su žmona 1997 metais.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius