Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 29 /16:15

Siaubingas nusikaltimas Maskvoje: auklė mergaitei nupjovė galvą, vaikštinėjo su ja po miestą ir žadėjo susisprogdinti

Maskvoje, netoli metro stoties, sulaikyta moteris, vaikščiojusi su nupjauta vaiko galva rankose. Ji grasino susisprogdinti. Naujienų agentūra „TASS“ praneša, kad moteris nužudė ketverių metų mergaitę, o po to supjaustė jos kūnelį.

Policiją apie galimai įvykdytą šiurpų nusikaltimą informavo netoli metro stoties buvę žmonės, kurių teigimu, kažkoks asmuo nešiojosi žmogaus galvą.

RBK korespondentų teigimu, moteris kurį laiką šaukė „Šlovė Alachui!“ ir grasino susisprogdinti, tačiau policijos pareigūnai kol kas jokių sąsajų su islamo radikalais nekomentuoja.

Dirbo mergaitės aukle

Naujienų agentūros duomenimis, 38 metų uzbekė Giulčehra Bobokulova dirbo nužudytos mažametės aukle. Arešto metu moteris galėjo būti apsvaigusi nuo narkotikų, nurodė vienas naujienų agentūros „Interfax“ šaltinis.

Pirmadienį ryte Maskvoje taip pat buvo pranešta apie gaisrą Liaudies gynėjų gatvėje, o užgesinus liepsnas rastas išniekintas vaiko kūnas. Tyrimų biuro atstovė Julija Ivanova patvirtino, kad G.Bobokulova būtent ten dirbo aukle. 

Pasak J.Ivanovos, moteris buvo palikta bute su mažamete jos tėvų, kurie išėjo su vyresniu vaiku. Manoma, kad tada įtariamoji dėl dar nenustatytų priežasčių nužudė savo globotinę, padegė butą ir pasišalino iš nusikaltimo vietos. Moteriai paskirta teismo psichiatrijos ekspertizė.

Mergaitė sunkiai sirgo

Rusijos žiniasklaida pranešė, kad nužudytos mergaitės tėvams policijos nuovadoje pagalbą suteikė medikai. Išgirdusi, kaip buvo žudyta Nastia, jos mama Jekaterina M. apalpo, o tėvą Vladimirą ištiko nervų priepuolis.

Pranešama, kad mergaitė jau nuo pat gimimo turėjo didelių sveikatos problemų. Jos mama žurnalistams teigė, kad gimdant Nastią medikai padarė klaidą.

„Akušerės atsisakė man daryti cezario pjūvį, nors žinojo, kad vaikelio padėtis komplikuota. Esą, jei bus kas negerai, gimdymo metu padarys operaciją. Taip ir buvo – kūdikis negalėjo gimti natūraliu būdu. Gydytojai bandė jį ištraukti vakuuminiu būdu, bet sužalojo galvą ir Nastiai sutriko kvėpavimas“, pasakojo motina.

Nastia išgyveno, tačiau jai buvo diagnozuotas centrinės nervų sistemos pažeidimas. Medikai prognozavo, jog ji negalės vaikčioti. Nastia vystėsi lėčiau nei jos bendraamžiai, bet tėvai darė viską, kad tik mergaitę pastatytų ant kojų – vežiojo ją gydyti į Kiniją, rinko pinigus operacijai Vokietijoje.

Nastios nužudymu įtariama auklė ją prižiūrėjo pastaruosius pusantrų metų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius