-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Siaubingos avarijos Pamaskvyje, per kurią žuvo 18 žmonių, momentas buvo užfiksuotas videoregistratoriumi

Rusijos naujienų portalas „Life News“ paviešino šiurpų šeštadienį įvykusios sunkvežimio ir autobuso avarijos, per kurią, patikslintais duomenimis, žuvo 18 žmonių, vaizdo įrašą.
Po akimirkos sunkvežimis rėžėsi į autobusą.
Po akimirkos sunkvežimis rėžėsi į autobusą. / Kadras iš vaizdo įrašo

Kaip jau pranešėme, šeštadienį Maskvos srityje, netoli Podolsko, susidūrė skaldą vežęs sunkvežimis KamAZ ir maršrutinis autobusas LiAZ. Autobusu važiavo 41 kelevis.

Avarijos momentas buvo užfiksuotas prie sankryžos, kurioje įvyko avarija, artėjusio automobilio videoregistratoriumi. Vaizdo įraše matyti, kaip iš šalutinio kelio atlėkęs sunkvežimis tampa nevaldomas, virsta ant šono ir tiesiog perlaužia perpus žmonių pilną autobusą. Sunkvežimio vairuotojas per avariją išskrieja iš kabinos ir vėliau atsikėlęs nuo žemės dairosi aplink.

Susidūrimo metu sunkvežimio vežta skalda pasipylė į autobuso saloną ir užvirto ant sužeistųjų, tad, kaip praneša newsru.com, atskubėjusiems gelbėtojams pirmiausia teko žmones ne iš karto traukti iš sumaitoto autobuso, o, tiesiogine to žodžio prasme, atkasinėti kastuvais.

Kaip paaiškėjo, sunkvežimį vairavo Armėnijos pilietis, tačiau sunkvežimis priklauso vienai Maskvoje registruotai įmonei. Prieš kurį laiką sunkvežimis buvo išbrauktas iš valstybinės registracijos įskaitos ir šiuo metu ant jo buvo uždėti tranzitiniai numeriai. Taip pat paaiškėjo, kad vairuotojas armėnas per pastaruosius metus net šešis kartus buvo baustas už kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Iš pradžių skelbta, kad per avariją žuvo 14 žmonių, tačiau vėliau aukų skaičius pasipildė dar keturiomis – šie autobuso keleiviai mirė jau nugabenti į ligonines. Penkiose ligoninėse gydomi dar daugiau nei dvidešimt sužeistųjų. Daugelio jų būklė vertinama kaip sunki.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius