Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Silvio Berlusconi: „Putinas nori man suteikti Rusijos pilietybę ir paskirti ekonomikos ministru“

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nori suteikti Silvio Berlusconi Rusijos pilietybę ir skirti jį ekonomikos ministru, taip, anot žiniasklaidos, ketvirtadienį sakė gėdą savo šalyje užsitraukęs italų milijardierius ir politikas.
Silvio Berlusconi ir Vladimiras Putinas
Silvio Berlusconi ir Vladimiras Putinas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Italijoje esu išmestas į nuošalę, tuo tarpu V.Putinas sakė norįs suteikti man pilietybę ir patikėti man ekonomikos ministro postą“, – taip, anot laikraščio, „La Stampa“ sakęs 78-erių S.Berlusconi per vieną vakarėlį.

„Mano ateitis? Tapti mano draugo Putino ministru“, – esą sakęs buvęs Italijos premjeras.

Kontroversiškasis S.Berlusconi yra patyręs ištisą virtinę nelaimių; viena pastarųjų – šį mėnesį nuteistas kalėti trejus metus dėl vieno senatoriaus papirkimo.

Anksčiau šiais metais jis jau atliko viešųjų darbų bausmę už mokesčių nemokėjimą, bet buvo išteisintas dėl kaltinimų turėjus lytinių santykių su nepilnamete šokėja, žinoma vardu Ruby Rubacuori (Rubi širdžių ėdikė), nes teisėjas nusprendė, kad S.Berlusconi negalėjo žinoti, jog ji nepilnametė.

V.Putinas ir S.Berlusconi yra seni draugai; kai birželį Rusijos prezidentas lankėsi Romoje, žiniasklaidos magnatas pažadėjo, kad jo vadovaujama partija „Forza Italia“ stengsis, jog sankcijos Rusijai būtų atšauktos.

Prieš dvejus metus garsusis prancūzų aktorius Gerard'as Depardieu susidraugavo su V.Putinu ir netrukus gavo Rusijos piliečio pasą, prieš tai išpeikęs mokesčių taikymą Prancūzijos turtuoliams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius