Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Širdies smūgį patyrusį keleivį „Ryanair“ stiuardesės „gydė“ sumuštiniu ir pareikalavo sumokėti už jį

Iš Londono į Stokholmą aviakompanijos „Ryanair“ lėktuvu skridusį 63 metų keleivį ištiko širdies smūgis. Tačiau stiuardesės nusprendė, kad jis kenčia nuo žemo kraujospūdžio ir pasiūlė jam sumuštinį bei gaivinančiojo gėrimo, skelbia dailymail.co.uk
„Ryanair“ kompanijos lėktuvas
„Ryanair“ kompanijos lėktuvas / BFL/Tomo Lukšio nuotr.
Temos: 1 Ryanair

Kartu su skrydžio metu sunegalavusiu Per-Eriku Jonssonu keliavusi jo giminaitė Billie Appleton pasakojo, jog vyras sunegalavo staiga, jis trumpam prarado sąmonę. Vėliau paaiškėjo, kad jis patyrė širdies smūgį.

Moteris ėmė kviesti stiuardeses, reikalauti, kad vyrą apžiūrėtų daktaras. Slauge dirbanti B.Appleton pasakojo, kad prie vyriškio atėjusios „Ryanair“ lėktuvo palydovės nusprendė, jog vyrui staiga sumažėjo kraujo spaudimas, todėl pasiūlė sumuštinį ir sodos vandens. Atnešusi gėrimą bei valgio netrukus stiuardesė grįžo paprašyti susimokėti – keturis svarus sterlingų už sumuštinį ir du už sodos vandenį.

B.Appleton sakė, kad buvo akivaizdu, jog lėktuvo personalas visiškai neapmokytas, kaip elgtis staiga sunegalavus keleiviui.

Tuo tarpu „Ryanair“ atstovai gina savo darbuotojus, teigdami, kad pagal skrydžio taisykles buvo pasiūlyta arba skristi į artimiausią oro uostą, arba skubiąją medicinos pagalbą gauti Stokholmo oro uoste. Tačiau B.Appleton neva atsisakė pasiūlymo skubiai leistis artimiausiame oro uoste.

Tačiau širdies smūgį patyrusio vyro šeima neigia tokius pareiškimus – jie sako, kad nusileidus Stokholme jie netgi nerado čia laukiančių medikų, niekas nebuvo informuotas apie į nelaimę pakliuvusį vyriškį. Tad šeima savo automobiliu jį skubiai nuvežė patys į vietos ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius