Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smūgis TVF vadovui: jis seksualiai išnaudojo ŽIV/AIDS apsikrėtusią kambarinę?

Į sekso skandalą įsipainiojusiam Tarptautinio Valiutos Fondo (TVF) vadovui Dominique Straussui-Kahnui kiekvieną dieną gyvenimas vis labiau slysta iš rankų. Žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad moteris, apkaltinusi jį seksualine prievarta, galimai yra užsikrėtusi ŽIV/AIDS.
Dominique'as Straussas-Kahnas
Dominique'as Straussas-Kahnas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša „New York Post“, tariama TVF vadovo seksualinės prievartos auka gyveno būste, kuris yra nuomojamas tik ŽIV/AIDS užsikrėtusiems asmenims.

Imigrantė iš Vakarų Afrikos, dirbanti viešbučio kambarine, kartu su savo 15-mete dukterimi visai neseniai gyveno būste, priklausančiame organizacijai „Harlem Community AIDS United“. Organizacijos atstovai patvirtino, kad šiame būste apsigyventi leidžiama tik minėtą virusą nešiojantiems suaugusiems asmenims bei jų šeimos nariams.

TVF vadovo seksualinės prievartos auka gyveno būste, kuris yra nuomojamas tik ŽIV arba AIDS užsikrėtusiems asmenims.Dėl medicinos įstatyme apibrėžto ligonių konfidencialumo žurnalistai negali 100 proc. patvirtinti, kad jų įtarimai yra pagrįsti ir kad 32 metų moteris, pateikusi kaltinimus D.Straussui-Kahnui, iš tiesų nešioja ŽIV/AIDS virusą. Tačiau laikraštis pažymi, kad butas, kuriame ji gyveno, nuomojamas tik šia liga sergantiems žmonėms. Kaip sakė „Harlem United“ darbuotojas, bent vienas iš būste apsigyvenančių asmenų turi būti užsikrėtęs ŽIV arba AIDS. Jei ŽIV/AIDS užsikrėtęs vaikas, o ne suaugęs asmuo, pastarasis išsinuomoti būsto negali, rašo nypost.com.

Teigiama, kad šiame bute moteris kartu su savo vaiku apsigyveno 2008 metais.

Nukentėjusioji, kuri pastaruosius trejus metus dirbo prabangiame viešbutyje „Sofitel“,  ir kurią policija apibūdina kaip „32 metų juodaodę moterį“, tvirtina, kad praėjusį šeštadienį prieš ją buvo panaudota seksualinė prievarta.

Už septynias nusikalstamas veikas, inkriminuojamas D.Straussui-Kahnui, gresianti didžiausia bendra laisvės atėmimo bausmė yra 74 metai ir trys mėnesiai. Teismas gali nuspręsti bausmių nesumuoti – tokiu atveju TVF vadovas galėtų būti pasiųstas už grotų 25 metams.

Tarp minimų įtariamų nusikaltimų – du pirmojo laipsnio nusikalstami seksualiniai veiksmai, pirmojo laipsnio mėginimas išžaginti, pirmojo laipsnio lytinės prievartos aktas, antrojo laipsnio neteisėtas laisvės atėmimas, trečiojo laipsnio lytinės prievartos atvejis ir vienas priverstinis prisilietimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius