Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sprogdinimai Bostone: nuotraukose pastebėti du vyrai tapo įtariamaisiais

Sprogdinimo Bostone aplinkybes tiriantys pareigūnai kaip galimus įtariamuosius nurodė du vyrus. Netoli finišo linijos, likus vos kelioms akimirkoms iki dviejų bombų sprogimo, jie buvo pastebėti liudininkų užfiksuotose maratono nuotraukose, skelbia naujienų tarnyba CNN.
Sprogimo vietoje pagerbiamos žuvusios aukos.
Sprogimo vietoje pagerbiamos žuvusios aukos. / AFP/Scanpix nuotr.

Nuotraukos nusiųstos federalinėms ir valstybinėms institucijoms, jų pagalba tikimasi identifikuoti asmenis. Vyrai įvardinti kaip „itin ieškomais“.

Vienas vyrų nuotraukose matomas nešantis juodą kuprinę. FTB pareigūnai jau anksčiau užsiminė, kad bombos buvo įdėtos į nailono kuprines.

CNN šaltinis pasakojo, kad kol kas dviejų vyrų tapatybės nežinomos, o nuotraukos nepaviešintos baiminantis, jog tai pakenks tyrimui.

Trečiadienį pasigirdo informacija, jog tyrėjai nustatė vieną vyrą, įtariamą dėl sprogdinimų Bostone.

Vaizdo įrašuose vyras matomas dėvintis baltą beisbolo kepuraitę. Vienas iš šaltinių pasakojo, kad kepurė buvo uždėta atvirkščiai, „snapeliu“ atgal, vyras dėvėjo šviesios spalvos palaidinę su gobtuvu ir juodos spalvos striukę. Kol kas neaišku, ar šis vyras ir toliau laikomas vienu iš dviejų įtariamųjų, identifikuotų nuotraukose.

Pirmieji poslinkiai atliekant sprogdinimo tyrimą pasigirdo praėjus porai dienų nuo įvykių. Pirmadienį vykusio itin populiaraus kasmetinio maratono metu sprogus bomboms žuvo trys žmonės, tarp jų aštuonmetis berniukas, dar per 180 sužeista.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius