Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sprogimo grėsmė: Londone evakuoti pastatai aplink „London Bridge“ stotį

Antradienį Londono policija evakavo keletą pastatų netoli vienos iš didžiausių miesto metro stočių „London Bridge“. Skotlandjardas pranešė, kad 12.26 val. vietos laiku gavo pranešimą apie saugumui iškilusį pavojų, tačiau daugiau informacijos nepateikė.
Nors pastatai aplink „London Bridge“ stotį - evakuoti, stotis neuždaryta.
Nors pastatai aplink „London Bridge“ stotį – evakuoti, stotis neuždaryta. / Flickr.com

Papildyta 17:04

Pareigūnai patvirtino, kad evakuoti pastatai jau atidaryti ir žmonės gali grįžti: „Counting House“ ir „Hays Galerija“ jau patikrinti, į juos grįžti saugu. Dėkojame už jūsų kantrybę ir bendradarbiavimą su policija".

Įvykio tyrimas tęsiamas, tačiau aplinkiniai keliai atidaryti, o teritorija - saugi.

Papildyta 16:39.

Rajono policija socialiniame tinkle „Twitter“ išplatino atsiprašymą, kad negali informuoti visuomenės apie įvykį. „Turėjome pagrindo evakuoti pastatą šalia “Hays Galerijos„. Tyrimui prireiks laiko. Daugiau informacijos pateiksime iškart, kai galėsime. Dėkojame už jūsų kantrybę“, – rašoma pranešime.

Iš aplinkinių pastatų išprašius žmones pareigūnai aptvėrė teritoriją ir nesitraukia iš įvykio vietos. Londono transportas išplatino informaciją, kad metro stotis nebuvo uždaryta ir traukinių veikla dėl įvykio nesutriko.

Twitter/Nuotrauka iš įvykio vietos.
Twitter/Nuotrauka iš įvykio vietos.

Įvykio liudininkai socialiniuose tinkluose paskelbė, kad jiems įsakyta pasišalinti iš darbo vietų ir šiandien nebegrįžti. Pasak liudininkų, kilo sprogimo pavojus. „Mane ką tik evakavo iš „Prostate UK HQ“ kilus bombos grėsmei netoli „London Bridge“ stoties. Policija tiria įvykį“, – savo „Twitter“ paskyroje rašė Gary'is Hainesas.

Kitas liudininkas patvirtino, kad pareigūnai gyventojams nieko nepaaiškino: „Daugybė pastatų šalia „London Bridge“ buvo evakuoti. Policija sako, kad komentuoti jiems neleidžiama“.

Po teroristinių išpuolių Paryžiuje, saugumas Londone labai sugriežtintas, tad evakuacijos vyksta itin dažnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius