Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 10 /14:49

Stambule sprogdinta policijos nuovada, mažiausiai 10 žmonių sužeisti

Pirmadienio naktį, apie 1 val., vienoje Stambulo policijos nuovadų nugriaudėjo sprogimas. Sužeisti mažiausiai trys pareigūnai ir septyni civiliai, pranešė AP.
Sprogimas Stambule
Sprogimas Stambule / Nuotr. iš „Twitter“

Sprogdintojų taikiniu pasirinkta policijos nuovada Sultanbeilio rajone, rytiniame miesto pakraštyje. Pirminiais duomenimis, sprogo savižudžio automobilyje padėta bomba.

Po sprogimo kilo gaisras, sugriuvo trijų aukštų pastatas. Taip pat apgadinti šalia stovėję pastatai, apie 20 automobilių.

Anonimu pageidavęs likti vyriausybės atstovas AFP sakė, kad uždrausta Kurdistano darbininkų partija (PKK) yra atsakinga už šią savižudžio įvykdytą ataką.

Nukovė du kovotojus

Du įtariami kovotojai žuvo pirmadienį per susirėmimus su policija Stambulo rajone Sultanbeilyje, kur anksčiau buvo įvykdytas mirtininko sprogdintojo išpuolis prie vienos policijos nuovados, pranešė naujienų agentūra „Dogan“.

Susirėmimai įsiplieskė po to sprogdinimo prie policijos pastato, per kurį buvo sužeisti 10 žmonių, įskaitant tris policininkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius