-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stebuklas JAV: sudužus lėktuvui, septynmetė liko gyva, nors kiti keturi keleiviai žuvo

Kentukio valstijoje septynmetė liko gyva per lengvojo lėktuvo katastrofą, kuri nusinešė keturių kitų žmonių gyvybes; orientaciją praradusi mergaitė išėjo iš avarijos vietos ir apie nelaimę pranešė vietos gyventojui.
Aviakatastrofa Kentukyje
Aviakatastrofa Kentukyje / Youtube.com stopkadras

Oro dispečeriai gavo pranešimą apie dvimotorio lėktuvo „Piper PA-34“ variklio gedimą, o vėliau ryšys su orlaiviu nutrūko, kai jis skrido virš Kentukio pietvakarinės dalies penktadienį apie 17 val. 55 min. vietos (šeštadienį 1 val. 55 min. Lietuvos) laiku, nurodė Federalinė aviacijos administracija (FAA).

Maždaug po pusvalandžio vienas Lajono apygardos gyventojas paskambino policijai ir pranešė, jog į jo namus atėjo mergaitė, kuri sakė išsigelbėjusi sudužus lėktuvui, pasakojo Kentukio valstijos policijos seržantas Deanas Pattersonas.

„Ta mergaitė pati išlipo iš nuolaužų, rado artimiausią namą ir pranešė apie lėktuvo sudužimą, – sakė D.Pattersonas. – Stebuklas, kad ji liko gyva, bet tragiška, kad neišgyveno keturi kiti.“

Mergaitė buvo labai sukrėsta šios nelaimės ir išvežta į ligoninę, bet jos sužeidimai nekelia pavojaus gyvybei, pridūrė D.Pattersonas. Tuo metu pareigūnai pradėjo katastrofos vietos paieškas ir patvirtino FAA gavę nelaimės signalą.

Maždaug po dviejų valandų pareigūnai aptiko lėktuvo nuolaužas miškingoje vietovėje netoli Kentukio ežero, pritraukiančio daug turistų. Jie rado keturių žmonių palaikus: piloto ir trijų keleivių.

Mergaitė pati išlipo iš nuolaužų, rado artimiausią namą ir pranešė apie lėktuvo sudužimą.

FAA nurodė, kad minėtas lėktuvas pakilo iš Talahasio regioninio oro uosto Floridoje ir skrido į Maunt Vernoną Ilinojaus valstijoje. Pasak D.Pattersono, išsigelbėjusi mergaitė sakė, kad lėktuvas skrido iš Ki Vesto Floridoje.

Žuvusiųjų ir išgyvenusios mergaitės tapatybė kol kas nebuvo atskleista. D.Patterson sakė nežinantis, kaip mergaitė susijusi su lėktuve buvusiais žmonėmis.

Seržantas pridūrė, kad toje vietovėje beveik visą penktadienį lijo. Avarijos priežastis yra tiriama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius