Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų mokytojo ir mokinės meilės istorija: bėgo su mamos dokumentais, ketino gyventi Prancūzijoje

Didžiojoje Britanijoje netyla skandalas dėl 15-metės moksleivės, į Prancūziją pabėgusios su savo dvigubai vyresniu matematikos mokytoju. Teigiama, kad paauglė keliavo naudodamasi mamos dokumentais. Neatmetama galimybė, jog būtent mokytojas pamokė paauglę gudrybių ir ketino su ja Prancūzijoje pradėti naują gyvenimą
Jeremy Forrestas ir Megan Stammers
Jeremy Forrestas ir Megan Stammers / AFP/„Scanpix“ nuotr.

15-metė su savo mokytoju keltu į Prancūziją išplaukė rugsėjo 20-ąją. Įtariama, kad paauglė naudojosi savo mamos Danielle Wilsons tapatybės kortele.

Policija tiria, kaip ir kodėl moksleivė galėjo išvykti iš Jungtinės Karalystės, taip pat aiškinasi, kaip penkių vaikų mamos dokumentas atsidūrė pas mergaitę. Esą nerealu, kad paauglė galėjo kirsti Europos sieną apsimesdama 37 metų moterimi. 

Jungtinės Karalystės pasienio agentūros atstovas teigė, kad kelionių kompanijos darbuotojai privalėjo patikrinti jų pasus prieš porai lipant į keltą. Tačiau kol kas neaišku, kokios kompanijos darbuotojai pasus tikrino. 

Anot dailymail.co.uk, aiškėja, kad vedęs 30-metis mokytojas Jerremy Forrestas ketino su paaugle Megan Stammers Prancūzijoje pradėti naują gyvenimą. Viešbutyje vyras užsiregistravo Jacko Granto vardu.

Po kelių valandų, kuomet pora buvo sulaikyta Bordo regione, į viešumą iškilo įvairios informacijos apie aštuonias dienas, kurias pora praleido svečioje šalyje.

Manoma, kad mokytojas savo automobilį Prancūzijoje atidavė į metalo laužą ir tuomet pora toliau keliavo traukiniu.

Teigiama, kad mokytojas jau ieškojosi barmeno darbo, tačiau netrukus prancūzų žandarai sulaikė porą. Jie buvo pakeliui į pokalbį dėl darbo. Savo CV jis nurodė esąs Jackas Francis Deanas.

Dailymail.co.uk skelbia, kad mergina apsipylė ašaromis, kuomet policija sulaikė jos mylimąjį, įtariamą vaiko pagrobimu. Mokytojas, anot britų spaudos, buvo labai nusivylęs, kad jų meilės istorija baigėsi „brutaliai“.

Teigiama, kad poros santykiai užsimezgė jau seniai. Pavasarį mokytojas kartu su grupe moksleivių keliavo į JAV. Grįžtant iš kelionės lėktuve paauglė su mokytoju sėdėjo susikibę rankomis. J.Forresto žmona teigė, kad kaip tik po tos kelionės jie vyko į Tailandą atšvęsti vestuvių metinių. Vyras daug laiko praleido vienas sėdėdamas balkone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius