Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sugrįžęs pradingėlis Šiaurės Korėjos lyderis rengia vizitus: šįsyk nuvyko į vaikų namus

Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas, pusantro mėnesio dingęs iš akiračio ir taip pakurstęs gandus apie padėtį šioje šalyje, demonstruoja, kad jis grįžo ir nusiteikęs veiklai. Šįkart jo fotosesija surengta Pchenjano vaikų namuose, skelbia nymag.com.
Kim Jong Unas apžiūrinėja vaikų namus
Kim Jong Unas apžiūrinėja vaikų namus / AFP/„Scanpix“ nuotr.

32-ejų Šiaurės Korėjos vadovas pakurstė spekuliacijas apie tai, kas vyksta šioje izoliuotoje šalyje, kuomet nuo rugsėjo 3-osios 40 dienų nesirodė viešumoje, taip pat ir svarbiuose valstybiniuose renginiuose, kurių jis niekuomet nepraleisdavo. Visgi spalio viduryje jis sugrįžo ir iš karto surengė keletą parodomųjų vizitų –  šalies lyderis dalijo patarimus naujai pastatytame mokslininkų gyvenamajame rajone, jis taip pat Pchenjane aplankė mokslų akademiją. Po to pasirodė pranešimų, kad Šiaurės Korėjos lyderį kamavo sveikatos problemos – tiesa, ne visiškai aišku, kokios: vieni šaltiniai pranešė apie tai, kad jis esą susilaužė abi kulkšnis. Kiti – kad jis serga podagra ir diabetu. 

Savaitgalį Kim Jong Unas ir vėl išsirengė į viešumą – šįsyk jis aplankė Pchenjano vaikų namus. Tiesa, paskelbtose šio vizito nuotraukose į akis labiausiai krenta tai, kad nei vienoje iš fotografijų nėra pačių vaikų. Užtat Kim Jong Uną supa būrelis generolų. Visi jie rankose laiko užrašų knygutes, skirtas užsirašyti Šiaurės Korėjos lyderio mintis. 

Panašu, kad Šiaurės Korėjos lyderiui vaikų namuose patiko – nuo jo veido nuotraukose nenyko šypsena, jis apžiūrinėjo kūdikių lovas, baseiną, o galiausiai dar ir kartu su visa svita išgėrė arbatos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius