Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susidūrus dviem parašiutininkams, vienas vyras žuvo, o kitas − sunkiai sužeistas

Vienas vyras žuvo, kitas buvo sunkiai sužeistas, kai iššokę iš lėktuvo jie susidūrė 15 metrų aukštyje. Vyriškių susidūrimo priežastis – subliuškę parašiutai.
Parašiutas
Parašiutas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Felčeriai kovojo dėl 53 metų vyriškio iš Londono gyvybės, tačiau jis mirė įvykio vietoje šeštadienio popietę. Nelaimė nutiko Sibsono aerodrome Peterborougho mieste, rašo „Daily Mail“.

Kitas 28 metų vyriškis iš Prancūzijos buvo nuskraidintas Magpaso Helimedixo labdaros organizacijos greitosios oro pagalbos lėktuvu į Adenbruko ligoninę Kembridže su stuburo ir kojų traumomis. Nė vieno vyriškio tapatybė nenustatyta.

„Mes padarėme viską, ką galėjome, kad išsaugotume vyriškį, kuris mirė, tačiau mums nepavyko, labai gaila. Išgyvenusiam labai pasisekė. Viskas priklauso nuo to, kaip nukrenti“,− kalbėjo Magpaso gydytojas Nickas Fosteris.

Manoma, kad vyrai šoko iš lėktuvo ne kartu, o kiekvienas atskirai. Sibsono aerodromas yra viena iš Jungtinės karalystės parašiutizmo bazių, kurioje galima lankyti šuolių su parašiutu kursus.

Kembridžšyro policija teigė, kad Britų parašiutininkų asociacija turėtų pradėti įvykio tyrimą. Orlaivių avarijų tyrimų skyrius įsitikinęs, kad tyrimas būtų netikslingas, nes joks skraidymo aparatas nebuvo tiesiogiai įsivėlęs į įvykį.

Sibsono aerodromas parašiutininkų namais ir bendrosios aviacijos centru tapo 1971 metais. Praėjusių metų rugsėjį vienas čia pilotas žuvo, kai jo lėktuvas užkliuvo už elektros energijos tiekimo laidų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius