Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šveicarijos Alpių miestelyje prie geležinkelio stoties rasti trys kūnai

Trijų nužudytų žmonių kūnai pirmadienį buvo rasti automobilių stovėjimo aikštelėje prie traukinių stoties Šveicarijos Alpių miestelyje Vildersvilyje, pranešė policija, o žiniasklaida nurodė, kad tie žmonės buvo nušauti.
Alpės
Alpės / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Policija nurodė maždaug 7 val. vietos (8 val. Lietuvos) laiku gavusi pranešimą apie tas aukas, rastas miestelyje netoli Interlakeno miesto, pritraukiančio daug turistų, tačiau daugiau detalių nepateikė.

Žiniasklaidos pranešimuose sakoma, kad tie žmonės buvo nušauti ir kad policijos ekspertai atlieka tyrimus viešbučio, esančio šalia tos automobilių stovėjimo aikštelės, balkone.

Vietos gyventojai pasakojo dienraščiui „Berner Oberlaender“, kad tos šaudynės susijusios su šeimos konfliktu ir kad vienas vyras nušovė savo žmoną ir vaiką, o galiausiai nukreipė ginklą į save.

Policija to nepatvirtino, bet nurodė, kad vienas kūnas buvo rastas automobilyje, o du kiti – šalia tos mašinos.

Policija uždarė didelę teritoriją aplink nusikaltimo vietą, o traukinių vagonai, kaip pranešama, buvo perstumti taip, kad tos vietos nesimatytų iš gretimos mokyklos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius