-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tailande Latvijos milijonieriaus sūnus paklydėlis sučiuptas vagiantis produktus iš prekybos centrų

Jau mėnuo Tailando kalėjime už grotų teismo laukia Latvijos magnato sūnus, rašo šalies žiniasklaida.
Paplūdimys Tailando saloje
Tailandas ne visiems tampa „rojumi žemėje“

Netekęs palikimo milijonieriaus Oskaro Barščevskio sūnus nusirito į pačią socialinių laiptelių apačią ir buvo sučiuptas vagiantis produktus iš prekybos centro. Tai, remdamasis savaitraščiu „Kas Jauns“, praneša kriminal.lv.

Dabar buvęs verslininkas ir puošeiva gali tik puoselėti viltį, kad kas nors sumokės užstatą ir jis  galės išeiti į laisvę bei nedelsdamas pabėgti iš nesvetingo Tailando. Pastaruoju metu nesėkmės pylėsi ant Oskaro Barščevskio jaunesniojo kaip iš gausybės rago.

Keli nesėkmingi mėginimai pradėti savo verslą tėvynėje ir Kazachstane baigėsi tik tuo, kad vyrukas įklimpo į dideles skolas.  Jis neteko teisės į paveldėjimą ir prarado Anetą Sončiką, žinomą Latvijoje kaip „didžiakrūtę vakarėlių liūtę“, – O.Barščevskio jaunesniojo draugė tiesiog nepanoro turėti reikalą su nusigyvenusiu meilužiu.

Tada Oskaras nusprendė įsikurti Tailande. Jis neslėpė, kad išvažiuoja bėgdamas nuo skolų ir neketina grįžti.  Iš pradžių viskas klojosi gerai ir O.Barščevskis net pasakojo, kad Tailandas – nuostabi vieta, kur galima pradėti gyvenimą iš naujo.

Tačiau vietos grožybėmis ir rojų primenančiais paplūdimiais jis mėgavosi tik tol, kol baigėsi pinigai ir teko ieškoti darbo.

Dirbti kaip juodadarbis ambicingasis Oskaras nesutiko ir laukė savo laimingos valandos, kad taptų bendrovės vadovu ar direktoriumi. Jis dar pusryčiavo su draugu dideliuose viešbučiuose dėdamiesi esą turtingi turistai. Tačiau netrukus jų išradingumą pastebėjo personalas ir to teko atsisakyti.

Netrukus iš bado Oskaras ėmė vogti maistą iš prekybos centrų. Tačiau ir čia jį ištiko nesėkmė: per vieną šių smulkių vagysčių jis buvo sučiuptas ir pasodintas į Tailando kalėjimą. 

Dabar į neviltį puolęs vyrukas prašo finansinės pagalbos, kad galėtų sumokėti užstatą.  O.Barščevskis jaunesnysis įsitikinęs, kad galės atiduoti pinigus, kai tik pabėgs iš šio rojaus kampelio į užsienį. Į tėvą sūnus dėl pinigų nesikreipė – bent jau taip pareiškė O.Barščevskis vyresnysis.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius