Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tailande su žmona susipykęs vyras nužudė keturis savo vaikus

Tailando policijos pareigūnai ir derybininkai pirmadienį apsupo vieną namą šalies pietuose, kai jame gyvenantis vyras po barnio su atskirai įsikūrusia žmona nušovė keturis savo vaikus.
Tailando policija Bankoke
Tailando policija Bankoke / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Policija nurodė, kad vyras užsibarikadavo savo name pietinėje Trango provincijoje, pirmadienį paryčiais nužudęs du savo sūnus ir dvi dukras.

„Policija turėjo panaudoti kopėčias, kad patektų į miegamąjį ir išneštų vaikų kūnus“, – naujienų agentūrai AFP sakė vietos policijos kapitonas Wittawatas Paiboonas, pridūręs, kad vyras, užsirakinęs kitame kambaryje, jau seniai pykosi su žmona.

„Nužudyti du berniukai ir dvi mergaitės“, – aiškino pareigūnas, pridūręs, kad aukos buvo 6-16 metų amžiaus.

„Nužudyti du berniukai ir dvi mergaitės“, – aiškino pareigūnas, pridūręs, kad aukos buvo 6-16 metų amžiaus.

Wittawatas Paiboonas sakė, kad vyras su derybininkais kalbėjosi rišliai ir neatrodė apsvaigęs nuo alkoholio arba narkotikų. Tailande, kuris daugeliui turistų atrodo rami ir svetinga šalis, gyventojai turi daug šaunamųjų ginklų, kurie neretai panaudojami kilus konfliktams.

Tailando vyriausybė nepateikia kasmetinės ginkluoto smurto statistikos kituose regionuose, išskyrus pietinį šalies pakraštį, kur per vietos musulmonų sukilimą pastarąjį dešimtmetį žuvo daugiau negu 6,4 tūkst. žmonių.

Tačiau duomenis apie ginkluotą smurtą pasaulyje skelbiantis tinklalapis Gunpolicy.org, tvarkomas Sidnėjaus universiteto visuomenės sveikatos mokyklos, nurodo, kad pagal ginkluotų žmogžudysčių mastus padėtis Tailande yra viena blogiausių Azijoje.

Tinklalapis rašo, kad Tailande 100 tūkst. gyventojų tenka apie 3,48 ginkluoto nužudymo – maždaug tiek pat, kaip ir Jungtinėse Valstijose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius