Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Talino prekybos centre kilo didelis gaisras (atnaujinta 14.16 val., nuotraukos)

Didelis gaisras baldų ir buities technikos prekybos centre „Mustika“ Talino Mustamėjės rajone ketvirtadienio rytą apėmė maždaug tūkstančio kvadratinių metrų plotą. Teigiama, kad šio gaisro nuostoliai bus milžiniški ir kainuos šimtus milijonų Estijos kronų.
Užgesinti gaisro buvo mestos didelės ugniagesių pajėgos.
Prekybos centre kilo milžiniškas gaisras.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Ugnis įsiplieskė sandėlio patalpose ir persimetė į baldų ir buities technikos parduotuvę.

Gelbėtojai gavo iškvietimą į gaisrą prekybos centre „Mustika“ Tamasarės prospekto 116-ajame name 5 val. 41 min. Į įvykio vietą atvyko septynios ugniagesių brigados su keliomis technikos priemonėmis ir greitosios pagalbos brigada.

postimees.ee nuotr. /Gaisras Talino prekybos centre
Gaisras Talino prekybos centre

Mačiusieji teigia, kad liepsnos liežuviai ir dūmų kamuoliai matyti iš daugelio Talino rajonų. Pirminiais duomenimis, niekas iš žmonių per šį įvykį nenukentėjo.

Kaip pranešė naujienų portalas postimees.ee, gaisras greičiausiai kilo parduotuvės „Prisma“, esančios prekybos centre, sandėlyje. Policija uždarė judėjimą aplinkinėmis gatvėmis. Teigiama, jog gaisras bus gesinamas greičiausiai dar kelias valandas.

Anot ugniagesių, gesinti liepsnas prekybos centre yra sudėtinga, nes didžiulis plotas, daug įvairių greitai degančių medžiagų. Įėjimai į prekybos centrą apgaubti dūmų.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Papildyta 11.52 val. Ugniagesiai pranešė, kad gaisras jau beveik užgesintas. Kartu jie informavo, jog ugnis buvo išplitusi į prekybos centro sales. Manoma, kad gaisras galėjo kilti dėl gedimo elektros skydinėje.

Dėl kilusio gaisro įgriuvo nemaža dalis prekybos centro stogo.

Papildyta 13.17 val. Skelbiama, kad gaisras užgesintas, tačiau į vidų kol kas neleidžiami net parduotuvių savininkai. Kol kas nepranešama ir apie tai, kokio dydžio nuostoliai padaryti per gaisrą.

Tuo tarpu pačios „Prisma“ atstovai teigia, jog gaisras, laimei, į supermarketo vidų nepersimetė. 

Papildyta 14.16 val.  Kol kas nėra tikslūs skaičiai, kiek gali kainuoti šis gaisras. Tačiau, kaip skelbia postimees.ee, nuostoliai gali siekti 100-200 milijonų Estijos kronų (apie 20-40 milijonų litų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius