Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teksase policijos sustabdyta moteris paslėpė pistoletą intymioje vietoje

Teksase viena moteris paslėpė užtaisytą ginklą savo vaginoje, kai buvo sustabdyta policijos per įprastą eismo patikrinimą, pranešė policija.
Šalia Vilniaus vyko teisėsaugos tarnybų pratybos
Ginklas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.
Temos: 2 Teksasas Makštis

„Ginklo uokse buvo šovinys, o dėtuvė – pilna kulkų“, – sakoma Veiko policijos departamento pranešime, paskelbtame jo „Facebook“ paskyroje ir sulaukusiame šimtų komentarų.

31 metų Ashley Cecilia Castaneda pasisakė policijai apie tą ginklą, kai buvo vežama į policijos nuovadą, nes pareigūnai per pirmadienį įvykusį incidentą jos rankinėje rado beveik 30 gramų metamfetamino ir skaitmenines svarstykles.

Pareigūnai išlipo ir paklausė kur yra ginklas, o moteris atsakė „man tarp kojų, – policijos seržantas Patrickas Swantonas sakė televizijai KWTX.

„Jie sustojo šalikelėje; pareigūnai išlipo ir paklausė kur yra ginklas, o moteris atsakė „man tarp kojų“, – policijos seržantas Patrickas Swantonas sakė televizijai KWTX.

Tuomet buvo iškviesta policijos pareigūnė, kuri ištraukė tą mažytį pusiau automatinį pistoletą.

„Tai galėjo būti nepaprastai pavojinga visiems dalyvavusiems“, – pridūrė jis.

Vis dėlto tokie keisti incidentai nėra tokie reti, kaip žmonės galėtų manyti, tikino pareigūnas.

„Žmonės netiki, kad taip nutinka realiame gyvenime, – sakė P.Swantonas. – Taip būna daug dažniau negu įsivaizduoja eilinis pilietis.“

Kol kas neaišku, ar 22 kalibro pistoleto „Smith & Weston“ saugiklis buvo įjungtas, kai moteris tą ginklą įsikišo į savo genitalijas.

Tas ginklas sveria tik apie 170 gramų ir tėra 12 cm ilgio – maždaug tokio paties ilgio ir svorio kaip išmanusis telefonas „iPhone 6“ su storu dėklu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius